V A-týmu pozitivní nález COVID-19, tým se vrací do ČR | SK Slavia Praha
Více

V A-týmu pozitivní nález COVID-19, tým se vrací do ČR

Testování na přítomnost COVID-19 mezi hráči a realizačním týmem v Rakousku odhalilo jeden pozitivní případ. Mužstvo se vrací do České republiky, hráč s pozitivním nálezem míří do karantény.

V Rakousku se hráči a realizační tým před třetím přípravným utkáním podrobili testování, které odhalilo jeden pozitivní případ COVID-19. Tým se vrací do České republiky, hráč s pozitivním nálezem míří do karantény.

„Následný postup v návaznosti na pozitivní nález jsme jako klub konzultovali s Hygienickou stanicí hl. města Prahy, která nařídila hráči s pozitivním nálezem domácí karanténu a zbytku mužstva doporučila návrat do České republiky. S přijetím těchto hygienických opatření se tak hráči společně s realizačním a podpůrným týmem vrací do Prahy. Klub je neustále v součinnosti s Hygienickou stanicí hl. města Prahy a řídí se jejími závaznými pokyny,“ vysvětluje situaci tiskový mluvčí Michal Býček.

Slávisté měli v Rakousku odehrát ještě dvě přípravná utkání. V úterý 11. srpna od 17:00 bylo naplánované utkání s rakouským SK Sturm Graz, v pátek 14. srpna od 16:30 pak zápas s FK Austria Vídeň.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články