Proběhly nábory do mládežnické akademie | SK Slavia Praha
Více

Proběhly nábory do mládežnické akademie

V úterý a ve středu proběhly v tréninkových centrech nábory do mládežnické akademie SK Slavia Praha. Přišlo celkem na 256 dětí.

V úterý 8. září proběhl první z náborů pro kluky narozené v letech 2008 – 2013 a holky 2006 - 2013. Nábor se uskutečnil v tréninkovém centru v Edenu na umělé a přírodní trávě. Po registraci na účastníky náboru čekalo hned několik aktivit pod vedením našich profesionálních trenérů. Mimo fotbalové zážitky si účastníci odnesli také tašku se slávistickými dárky a mohli si vyzvednout podepsanou kartičku od slávistických legend Ivo Knoflíčka, Miroslava Beránka, Karla Pitáka a také od hráček A-týmu žen, Petry Divišové, Báry Sladké a Terezy Szewieczkové.

Ve středu 9. září se uskutečnil nábor druhý, a to v tréninkovém centru v Horních Měcholupech. Tentokrát pro děti narozené v letech 2014 – 2016 do nejmladších kategorií naší akademie a do školiček, které jsou po celé Praze. I v tomto dni pro děti bylo připraveno mnoho fotbalových aktivit s našimi trenéry, dárečky a podpisové akce. Na nábor do Měcholup zavítali například Marek Jarolím a Miroslav Beránek a také hráčky A-týmu Petra Divišová, Bára Sladká a Bára Votíková.

Děkujeme všem účastníkům obou náborů, že za námi dorazili. Pokud někdo na nábor dorazit nemohl, nebo jej nestihl, má možnost kontaktovat šéftrenéra kategorií a domluvit se na případném náhradním termínu. Kontakt na šéftrenéry naleznete ZDE. Doufáme, že jste si naše společné odpoledne užili stejně tak jako my a těšíme se na vás při dalších akcích. 

„Jsme rádi, že všichni přišli, že si k nám našli cestu i přes všechna opatření, která teď panují. Snažili jsme se k náborům přistoupit zodpovědně a myslím si, že jsme to zvládli. Doufám, že si to všechny děti užily a my pak budeme moci vybrat šikovné kluky do našich týmů,“ říká po náboru manažer mládeže Petr Hurych.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články