ONLINE: Od 19:30 proti nováčkovi z Pardubic | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:30 proti nováčkovi z Pardubic

Sešívaní se od 19:30 vrací po reprezentační pauze utkáním 3. kola FORTUNA:LIGY. V Ďolíčku se utkají s nováčkem soutěže z Pardubic.

Na ligové trávníky po reprezentační pauze se sešívaní vrátí soubojem s nováčkem soutěže a mistrem uplynulého ročníku FNL z Pardubic. S ním se od 19:30 střetnou v rámci 3. kola FORTUNA:LIGY na jejich letošním exilovém hřišti v Ďolíčku. 

Trenéru Jindřichu Trpišovskému není pro utkání k dispozici David Zima, který si z reprezentačního srazu přivezl zranění. Stoperskou dvojici tak tvoří David Hovorka a Ondřej Kúdela. Další změnou je návrat Petera Olayinky do základní sestavy, ve které je poprvé od svého březnového zranění. Lukáš Provod, který na levé straně zálohy Petera na jaře nahradil, se proti Pardubicím přesouvá do středu hřiště vedle Nica Stancia a Petra Ševčíka.

Pro jednoho muže na trávníku bude mít utkání v Ďolíčku speciální význam. Vladimír Coufal při této příležitosti nastoupí ke svému 100. utkání za Slavii! 

Utkání odvysílá v přímém přenosu O2 TV Sport, studio startuje v 19:00.

Sestava: Kolář – Coufal, Hovorka, Kúdela, Bořil – Ševčík – Masopust, Stanciu, Provod, Olayinka – Tecl
Lavička: Kovář, Holeš, Oscar, Takács, Traoré, Lingr, Musa

  TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Ďolíčku a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články