Informace pro fanoušky k zápasu s Teplicemi | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky k zápasu s Teplicemi

V pátek 18. září čeká fotbalisty Slavie druhý domácí zápas v nové sezoně. Do Edenu přijedou Teplice. Výkop je ve 20 hodin. Brány stadionu se otevírají v 18:30 hodin.

Spolu jsme silnější

  • Prosíme, abyste dorazili na stadion v roušce či respirátoru. Chráníte tak nejen sebe, ale i ostatní fanoušky. Ochrannou pomůcku mějte nasazenu i při pohybu v útrobách stadionu, při nákupu občerstvení v koridoru nebo na WC. 
  • Prosíme, abyste dodržovali doporučené časové harmonogramy pro vstup na stadion a do jednotlivých sektorů. Tato opatření mají eliminovat shlukování většího počtu fanoušků před stadionem a v dopravních prostředcích při cestě na zápas. 
  • Pro příchod na stadion zvolte vstup, který je uveden na vaší jednorázové vstupence.

Vstup na stadion

Pečlivě si zkontrolujte informace na své vstupence, především vstup a sektor, dle toho přijďte prosím zavčasu na stadion.

VstupSektoryOtevřeno
1A101-104, 201-20618:30 - 20:00
1B105-10818:30 - 20:00
2A109-11118:30 - 20:00
2B112-11419:15 - 20:00
2C115-11618:30 - 19:15
3A117-11818:30 - 20:00
3B12018:30 - 20:00
3C122-12418:30 - 20:00
4A125-12718:30 - 20:00
4B128-13018:30 - 20:00
SRD225-23018:30 - 20:00

Níže také naleznete plánek vstupů a časů pro vstup na stadion.

Vstupenky

  • Vzhledem k vládním nařízením ohledně COVID-19 se na zápas Slavie s Teplicemi dostanou jen majitelé permanentek na sezonu 2020/2021. Je ale potřeba si v systému Ticketportal obstarat vstupenku zdarma na vámi vybrané volné místo. Více info zde
  • Pozor! Každého majitele permanentní vstupenky opravňuje ke vstupu do Edenu na zápas z důvodu přetrvávajících COVID-19 opatření pouze vytištěný HOMEticket!

Pokladny

  • Předprodej u vstupu číslo 4 bude v den zápasu otevřen od 11 do 21 hodin. Na pokladnách se nebudou prodávat ani permanentky na novou sezonu, ani vstupenky na zápas s Teplicemi. Na pokladnách bude možné i v den zápasu vyměnit už zakoupené vouchery z Ticketportalu za permanentky. 
  • Pokladny budou standardně sloužit k podávání informací. 
  • Otevřeny budou také pokladny u vstupu číslo 2 u hotelu Iris a to od 18:30 do 20 hodin. Tyto pokladny budou sloužit pouze k podávání informací.

Místa na sezení

  • Na příslušné tribuně zaujměte místo (řadu a sedačku), které máte uvedeno na vstupence. Ano, víme že se lépe fandí, když si stojíte bok po boku. Bohužel to však současně zvyšuje riziko přenosu COVID-19. Pokud se necítíte dobře, dejte přednost sledování fotbalu z bezpečí svého domova. 
  • Při vstupu na stadion dbejte zvýšených hygienických opatření, na WC i v koridorech využívejte dezinfekční gely a mycí prostředky, stejně zodpovědně se chovejte i při nákupu a konzumaci občerstvení.

Modré parkovací zóny

  • Upozorňujeme, že v Praze 10 začaly platit od konce srpna parkovací zóny. 
  • První etapa zahrnuje Vinohrady a Vršovice, od října přibydou Strašnice. 
  • Fanouškům doporučujeme využít k přepravě na zápas hromadnou dopravu.
  • Pokud pojedete na zápas autem, k parkování můžete využít krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun.

Přerušený provoz tramvají v úseku Koh-i-noor – Kubánské náměstí

Děkovačka

  • Rádi bychom Vás požádali o pochopení a o respektování zákazu jakéhokoli osobního kontaktu s našimi hráči a členy realizačního týmu. Žádosti o podpis nebo společnou fotografii a další kontakt s hráči bohužel výrazně zvyšuje riziko přenosu nákazy COVID-19 do týmu. 
  • Po zápase hráči ani další členové týmu prozatím nebudou chodit blízko k tribunám. Neznamená to konec tradiční děkovačky, hráči si ji pouze užijí z „bezpečné“ vzdálenosti na hrací ploše. Pevně věříme, že spolu to zvládneme jak na hřišti, tak i v hledišti. 
  • I když musíme dodržovat tato hygienická opatření každý sám za sebe, chráníme se tak navzájem a táhneme symbolicky za jeden provaz.

Úschovna zavazadel

  • Připomínáme, že na stadion nebudete vpuštěni s objemnými zavazadly. Batohy, kufříky, cestovní tašky, notebooky a další si můžete odložit v úschovně zavazadel, která se nachází u vstupu číslo 2. Otevřena bude od 18 hodin. 
  • Za jednotný poplatek 50 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu nemohou vnášet na stadion.

Občerstvení

  • Pivo čepujeme do vratných zálohovaných kelímků se slávistickým motivem. Pivo se točí pomocí technologie beerjet. 
  • Novinkou je termokelímek na teplé nápoje s logem našeho klubu a dvěma hvězdičkami.
  • Připomínáme, že fanoušci mohou ve všech pevných stáncích v ochozech stadionu platit kartou! 
  • Pro lepší orientaci v nabídce občerstvení je umístěna po celém stadionu GASTRO mapa.

Magazín Poločas

  • U vstupů na stadion na vás bude čekat zápasový magazín Poločas ve svém tradičním rozsahu. Oblíbená tiskovina je k vyzvednutí zdarma. Těšit se můžete na obsáhlý rozhovor s jedničkou mezi tyčemi a oporou týmu Ondrou Kolářem. 
  • Vyzpovídali jsme i hlavního trenéra slávistického béčka a dvojnásobného mistra se Slavií Marka Jarolíma nebo dlouholetého hlavního pořadatele v Edenu i na Strahově Miloslava Rýdla. Nebude chybět ani tradiční ohlédnutí za slávistickým náborem malých fotbalistů a fotbalistek. 
  • Poločas je k dispozici zdarma i na pokladnách.

Panáci Fortruna

Slavia spolu s Fortunou umožnila fanouškům mít na jaře figurínu s vlastní podobiznou. Část fanoušků, která si panáka s vlastní podobiznou zakoupila, si ho už po utkání donesla domů, další část si však v rámci oslav odnesli jako suvenýr ostatní fanoušci a bylo možné si nechat panáka dovyrobit a nechat podepsat hráčem A-týmu. Vzhledem k současným přísným hygienickým opatřením se bohužel podepisování odsunulo až po play-off Ligy mistrů, proto prosíme všechny fanoušky o shovívavost.

Zápas vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články