ONLINE: Od 20:00 doma proti Teplicím, Musa v základu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 20:00 doma proti Teplicím, Musa v základu

Od 20:00 sešívaní v rámci 4. kola FORTUNA:LIGY přivítají FK Teplice. Petar Musa se představí v základní sestavě.

Sešívaní přivítají v rámci 4. kola FORTUNA:LIGY od 20:00 tým Teplic. Trenéru Jindřichu Trpišovskému nebyli při volbě sestavy k dispozici Ibrahim Traoré a David Hovorka, kteří jsou zranění.

Stoperskou dvojici tak pro tento zápas utvoří Ondřej Kúdela společně s Davidem Zimou. Do zálohy se vrací Tomáš Holeš po boku Petra Ševčíka a Nicolaeho Stancia. Kraje zálohy obstarají Lukáš Provod a Petera Olayinka, na hrot se pak od úvodních minut postaví tentokrát Petar Musa. K dispozici na lavici náhradníků jsou poprvé Ondřej Karafiát a Jan Kuchta.

Utkání odvysílá v přímém přenosu O2 TV Sport, studio startuje v 19:30.

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Zima, Bořil – Holeš – Provod, Stanciu, Ševčík, Olayinka – Musa
Lavička: Kovář, Karafiát, Tecl, Kuchta, Takács, Masopust, Lingr

  TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Edenu nebo nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články