Chceme vrátit porážku z Izraele | SK Slavia Praha
Více

Chceme vrátit porážku z Izraele

Jan Kuchta doufá před zápasem s Beerševou v potvrzení dobrých výkonů a postup. „Chceme jim vrátit porážku z Izraele a určitě si za tím tvrdě půjdeme," říká útočník sešívaných.

V zápase s Beerševou vám bude stačit bod, bude to hrát nějakou roli v taktice? Změnil se nějak soupeř?
„Ten tým se moc nezměnil. Budou chtít hrát za zabezpečené obrany, hrát na protiútoky, které mají nebezpečné, což jsme viděli na videu a ještě se k tomu vrátíme. Bude to hlavně o nás, nechceme nějak kalkulovat, jestli by nám stačil bod. Chceme jim vrátit porážku z Izraele a určitě si za tím tvrdě půjdeme."

Na stadion se za přísných opatření dostane v rámci pilotního projektu 600 lidí z řad partnerů klubu. Jakou vám to dělá radost?
„Tu informaci jsem zaregistroval dopoledne. Určitě to bude pozitivní! I když jich nebude plný dům, budou slyšet a pro nás je povzbuzení, že konečně diváci přijdou a budou nám fandit. My se jim předvedeme výborným výkonem a výhrou.“

Zápasy jdou hodně rychle za sebou. Jak to tým snáší? Jak vám to vyhovuje?
„Myslím si, že výsledky máme, tak se ta únava vstřebává daleko lépe. Jsme výborně natrénovaní, abychom mohli ty výkony opakovat i nadále. Chceme to teď potvrdit. Co se týče mě osobně, jsem rád, že jsem tu příležitost dostal. Dal jsem málo gólů, ale do šancí se dostávám a pak je to jen o mně, jak s nimi naložím. Už jsem si na kluky zvykl a bude to jen lepší a lepší.“

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články