Hráči na hostování: Patrik Hellebrand v sestavě kola | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Patrik Hellebrand v sestavě kola

Jak se v uplynulém víkendu dařilo hráčům Slavie na hostování sledujte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Patrik Hellebrand (1. FC Slovácko): Mladý záložník zazářil na domácím hřišti v utkání proti Opavě, fanoušky byl dokonce zvolen do ideální jedenáctky kola. Kreativní středopolař zazářil zejména ve 27. minutě zápasu, kdy skvělým pasem vyslal do brejku Petrželu, který si poradil s hostujícím gólmanem a vstřelil třetí gól Slovácka. Pro Patrika Hellebranda se jednal o první zápis do statistik v probíhající ligové sezoně.

Mick van Buren (SK Dynamo České Budějovice): Zkušený křídelník odehrál téměř celé domácí utkání proti silné Plzni, potvrdil v něm svoji skvělou formu a spolehlivým výkonem pomohl Jihočechům k zisku cenného bodu za bezbrankovou remízu. Nizozemský ofenzivně laděný fotbalista na sebe poprvé výrazněji upozornil už v 7. minutě, kdy si před vápnem soupeře poradil v souboji s Limberským, tváří v tvář Hruškovi však nechal vyniknout vybíhajícího plzeňského gólmana. V další příležitosti se Mick van Buren ocitl čtvrt hodiny před koncem duelu, jeho centr na nabíhajícího Skovajsu srazila domácí obrana k Čavošovi, který ale v dobré příležitosti vypálil pouze nad břevno plzeňské brány.

Hráči hostující ve Slovanu Liberec, Jablonci a Bohemians 1905 o víkendu nenastoupili kvůli karanténě týmů Bohemians 1905 a Baníku Ostrava v důsledku infekce koronavirem.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Michal Vaněk (FC Slavoj Vyšehrad): Mladý záložník naskočil na devatenáct minut do víkendového utkání proti Vlašimi, v krátkém čase stráveném na hřišti však nedokázal odvrátit těsnou porážku domácích 1:2.

Jan Vejvar (FC Slavoj Vyšehrad): Dvaadvacetiletý útočník odehrál 12 minut ve středečním zápase na hřišti Varnsdorfu. Na trávník šel s cílem zvrátit nepříznivě se vyvíjející skóre, příliš se však neprosadil a neodvrátil osmou ligovou porážku Pražanů v řadě.

Lukáš Červ (FC Vysočina Jihlava): Talentovaný záložník se od začátku sezony pevně zabydlel v základní sestavě celku z hlavního města Vysočiny. V uplynulých dnech odehrál tři kompletní utkání proti Vlašimi, Táborsku a Varnsdorfu, ze kterých Jihlava vyválčila šest cenných bodů do tabulky. Nejvíce se blýskl v posledním ze zápasů, v domácím duelu proti Táborsku se totiž podepsal pod vítězství 2:1 svojí druhou brankou v sezoně. Ve 32. minutě propadla devatenáctiletému středopolaři k nohám standardka Smejkala, talentovaný záložník se příliš nerozmýšlel a prudkou ranou na přední tyč propálil vše, co stálo míči v cestě.

Tomáš Vlček (FC Vysočina Jihlava): Stejně jako Lukáš Červ, i stejně teprve devatenáctiletý stoper sešívaných hostující v Jihlavě nevynechal v uplynulých třech utkáních druhé ligy na trávníku ani jednu minutu. Ve třech zápasech dovolil svým soupeřům vstřelil pouze dvě branky a díky své spolehlivosti se stává stálou oporou zadních řad jihlavského celku.

Vojtěch Šilhan (FK Ústí nad Labem): Mladý útočník odehrál více jak padesát minut ve víkendovém duelu proti Třinci, ve kterém se však střelecky neprosadil a nezabránil těsné porážce domácích 0:1. Čtyři minutky si talentovaný forvard připsal i v zápase předcházejícím, kde pomohl svým spoluhráčům udržet těsné jednobrankové vedení na hřišti Prostějova.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články