ONLINE: Od 21:00 o postup proti Beerševě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 21:00 o postup proti Beerševě

V pátém skupinovém utkání Evropské ligy hrají sešívaní od 21:00 proti Beerševě, proti které můžou ztvrdit postup do únorového playoff.

Sešívaní od 21:00 přivítají na svém hřišti izraelskou Beerševu, proti které jim k postupu do jarní fáze Evropské ligy stačí jediný bod. Pro naplnění toho úkolu Jindřich Trpišovský vybral sestavu se dvěma změnami v sestavě oproti minulému evropskému utkání v Nice. Na levém beku hraje od úvodních minut Oscar Dorley, na pozici desítky se pak o útočné akce stará Nicolae Stanciu.

Zdravotní problémy naopak do pátého skupinového utkání nepustí Davida Hovorku, Tomáše Malínského a Jana Stejskala. Zdravotně v pořádku není ani Ladislav Takács.

Zápas odvysílá v přímém přenosu ČT Sport, studio startuje v 20:40.

Sestava: Kolář – Masopust, Kúdela, Zima, Oscar – Holeš, Ševčík – Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta
Lavička: Kovář, Vágner, Karafiát, Tecl, Provod, Bořil, Traoré, Lingr, Musa, Jurásek, Křišťan, Rigo

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici ČT Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články