ONLINE: Od 16:00 venku proti Slovácku | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 16:00 venku proti Slovácku

Slavia odehraje v neděli od 16:00 venkovní utkání 21. kola FORTUNA:LIGY proti aktuálně třetímu Slovácku.

Trenér Jindřich Trpišovský udělal oproti čtvrteční odvetě s Leicesterem dvě změny. Místo Jakuba Hromady nastoupí na pozici defenzivního štítu Oscar Dorley a Simon Deli nahradí na stoperu Ondřeje Kúdelu. 

Obrannou čtveřici doplní zprava Alexander Bah, David Zima a Jan Bořil. Vedle Oscara nastoupí v defenzivní části zálohy také Lukáš Provod. Ofenzivní záložní trojici opět tvoří Abdallah Sima, Nicolae Stanciu a Peter Olayinka. V útoku nastoupí Jan Kuchta.

Ze zdravotních důvodů nebudou pro utkání k dispozici Petr Ševčík, Stanislav Tecl, Mick van Buren, Júsuf Hilál a David Hovorka.

V přímém přenosu zápas odvysílá stanice O2 TV Sport, studio začíná v 15:30.

Sestava: Kolář – Bah, Deli, Zima, Bořil – Dorley, Provod – Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta

Lavička: Kovář, Kúdela, Hromada, Traoré, Masopust, Kačaraba, Lingr

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články