ONLINE: Od 18:30 doma proti Baníku | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:30 doma proti Baníku

Sešívaní od 18:30 v Edenu vyzvou osmý Baník Ostrava. Na stoperu poprvé od začátku spolu Simon Deli a Taras Kačaraba.

Svěřenci Jindřicha Trpišovského se v rámci 22. kola FORTUNA:LIGY od 18:30 utkají s osmým týmem tabulky, Baníkem Ostrava, který se v Edenu vůbec poprvé představí pod vedením nového hlavního trenéra Ondřeje Smetany.

Nad Ondřejem Kolářem stoperskou dvojici tvoří poprvé od začátku Simon Deli s Tarasem Kačarabou, práci na krajích obrany mají na starosti Jan Bořil s Alexandrem Bahem. Ve středu hřiště operuje Lukáš Provod společně s Nicem Stanciem a Ondřejem Lingrem. Jan Kuchta na hrotu je pak ze stran podporován Lukášem Masopustem a Peterem Olayinkou.

Žluté karty na soupisku nevpustily Ondřeje Kúdelu, zdravotní potíže pak hned šestici hráčů – Davida Hovorku, Petra Ševčíka, Ibrahima Traorého, Michala Berana a brankáře Jana Stejskala s Přemyslem Kovářem. Z lavice je tak Ondřeje Koláře připraven zastoupit tentokrát osmnáctiletý Matyáš Vágner. Není ale jediným mladíkem v nominaci, po skvělém výkonu v poháru proti Karlovým Varům nechybí mezi náhradníky ani Denis Višinský.

V přímém přenosu utkání odvysílá stanice O2 TV Sport, studio startuje v 18:00.

Sestava: Kolář – Bah, Kačaraba, Deli, Bořil – Provod – Masopust, Stanciu, Lingr, Olayinka – Kuchta
Lavička: Vágner, Holeš, Zima, Tecl, Sima, Oscar, Višinský

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články