Slavia bude v neděli striktně dodržovat hygienická nařízení! | SK Slavia Praha
Více

Slavia bude v neděli striktně dodržovat hygienická nařízení!

Slavia při nedělním utkání s Plzní, které bude moci díky pilotnímu projektu Ministerstva zdravotnictví navštívit 10 % kapacity stadionu, bude striktně dodržovat veškerá hygienická nařízení. O to samé prosíme i naše fanoušky.

Při nedělním utkání s Plzní se na stadion může díky pilotnímu projektu vrátit malá část fanoušků. S tím se váže ale několik hygienických a organizačních opatření, která je potřeba striktně dodržovat!

Jestliže se Slavii povede v neděli získat vytoužený titul, v což všichni pevně věříme, tak neproběhnou po utkání žádné oslavy. Ani na stadionu, ani před ním. Hygienické povolení neumožňuje jakékoliv společné fandění, ani případné oslavy před stadionem. Za žádných okolností navíc není možné vstupovat na hrací plochu.

Pokud se Slavii povede získat titul, tak klub udělá maximum pro to, aby po posledním ligovém kole v sobotu 29. května připravil případné mistrovské oslavy dle aktuální epidemiologické situace a přesně podle regulí.

Nedodržení pravidel pro nedělní utkání může mít vážné následky jak pro Slavii, tak samozřejmě i pro další účast diváků na stadionech. Budeme se jako klub striktně řídit hygienickým povolením a moc prosíme naše fanoušky, aby udělali totéž.

Část fanoušků se může na stadiony podívat díky pilotnímu projektu Ministerstva zdravotnictví. Vzhledem k tomu, že se jedná o pilotní projekt, který se bude samozřejmě vyhodnocovat, tak v případě negativního výsledku může být celý projekt zrušen, což by znemožnilo další účast fanoušků na fotbalových, potažmo sportovních akcích.

Prosíme naše fanoušky o pochopení a striktní dodržování veškerých pravidel. Jedině tak se budeme moci na stadion opět vrátit.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články