Květnový nábor dětí do slávistických školiček | SK Slavia Praha
Více

Květnový nábor dětí do slávistických školiček

V květnu proběhne slávistický nábor nejmenších dětí do školiček a nejmladších kategorií mládeže. Nábor se uskuteční v tréninkovém centru v Horních Měcholupech.

Tradiční nábor do mládežnické akademie pro hráče a hráčky ve věku od šesti do třinácti let se bude konat, dle vládních opatření, nejdříve v září. Nyní bychom vás ale chtěli pozvat na nábor pro ty úplně nejmenší fotbalisty a fotbalistky, a to na nábor dětí do slávistických školiček a nejmladších kategorií. Nábor bude rozdělený do dvou dnů, abychom předešli případnému shlukování většího počtu osob na jednom místě.

Pro koho je nábor určen?

Nábor je určen pro holky a kluky, kteří se narodili v letech 2015, 2016 a 2017. Děti ročníku 2015 absolvují nábor do kategorie U7, ročníky 2016 a 2017 pak do U6 a slávistických školiček.

Kdy a kde se nábor uskuteční?

Nábor proběhne v tréninkovém centru mládeže v Horních Měcholupech (Hornoměcholupská 300, Praha 15, 109 00). Nábor se uskuteční 25. a 27. května. Své děti můžete přihlásit na vámi vybraný termín.

Co si s sebou přinést?

Sportovní oblečení (nejlépe už přijít převlečení), lahev s pitím viditelně podepsanou nebo označenou, vhodnou sportovní obuv.

Jak se na nábor přihlásit?

Pro lepší organizaci náboru do fotbalové školičky je třeba, aby každý zájemce vyplnil registrační formulář. Díky tomu budeme mít přehled o předběžných počtech dětí i jejich věku. Po odeslání registračního formuláře vám nejpozději tři dny před náborem přijde potvrzovací email s informacemi ohledně průběhu a s aktuálními opatřeními.

S ohledem na co nejbezpečnější průběh celého náboru platí následující opatření

  • Vstup do areálu bude umožněn pouze účastníkovi náboru s doprovodem jedné osoby
  • Každé dítě bude mít vlastní označenou lahev na pití, kterou pozná (ideálně podepsanou nebo s vlastním obrázkem atp.)
  • Při pohybu v areálu (například při čekání na zápis) musí mít všichni nasazenou ochranu úst, nosu a dodržovat předepsané rozestupy dvou metrů
  • Pro přítomnost na náboru je nutné doložit jedno z následujících:

  • Certifikát o negativním antigenním testu, který není starší než 72 hodin
  • Certifikát o negativním PCR testu, který není starší než 7 dní
  • Potvrzení o prodělaném onemocnění SARS CoV-19, kdy od data pozitivního testu uběhlo více než 14 dní a méně než 90 dní
  • Vyplněné čestné prohlášení (pro dítě ke stažení ZDE, pro rodiče ke stažení ZDE)

Výše uvedená opatření se mohou do termínu náboru ještě změnit.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články