Šestice hráčů míří na hostování | SK Slavia Praha
Více

Šestice hráčů míří na hostování

Lukáš Červ, Michal Beran, Jakub Markovič, Daniel Kosek, Ondřej Karafiát a Patrik Hellebrand zahájili letní přípravu. Jejich hostování v nových klubech se bude ještě řešit.

Lukáš Červ, Michal Beran a Jakub Markovič zahájili přípravu v Pardubicích. Daniel Kosek v Brně, Ondřej Karafiát v Mladé Boleslavi a Patrik Hellebrand v Českých Budějovicích. 

Dvacetiletý záložník Lukáš Červ strávil minulou sezonu na hostování v druholigové Vysočině Jihlava, kde nastoupil do 24 zápasů, vstřelil sedm branek a přidal také čtyři asistence. V nejvyšší soutěži si připsal zatím jen jeden zápas, když nastoupil v minulé sezoně za Slavii. Brankář Jakub Markovič, kterému bude v červenci 20 let, v minulé sezoně hostoval nejdříve v Mladé Boleslavi, kde ale odchytal jen tři zápasy. V zimě se přesunul do druholigové Vlašimi, kde si připsal sedm startů. 

Michal Beran hostoval na podzim v Liberci, v zimě se chtěl poprat o místo v sestavě sešívaných a naskočil do osmi utkání. 

Patrik Hellebrand strávil minulou sezonu také ve dvou klubech, na podzim hostoval na Slovácku, na jaře v Opavě. Za oba kluby si připsal celkem 25 soutěžních zápasů. Dvacetiletý obránce Daniel Kosek v uplynulé sezoně hostoval v Liberci a Bohemians. Ondřej Karafiát se po podzimní části ve Slavii stěhoval do Liberce.

Mladíci Matyáš Vágner, Denis Višinský, Michal Hošek, Jonáš Kneifel, Štěpán Starý, Jakub Křišťan, Matěj Jurásek a Tomáš Rigo momentálně trénují s druholigovou Vlašimí. Jan Matoušek se připravuje v Liberci, kde má hostování do 30. června, o jeho budoucnosti se však bude ještě jednat.

Smlouva končí 30. června Lukáši Pokornému a Jakubu Jugasovi. Jugas zamířil do polské Cracovie, kde mu držíme palce!

Ve středu zahájí letní přípravu A-tým. Hráči se v Edenu sejdou k testům na COVID před čtvrtečním odjezdem na soustředění. O složení kádru pro začátek přípravy budeme informovat během středy.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články