Konec sezony v akademii a přípravy na start nového ročníku | SK Slavia Praha
Více

Konec sezony v akademii a přípravy na start nového ročníku

Sezona slávistické akademie se kvůli Covidu protáhla a ke svému konci směřuje až v tomto týdnu. S koncem sezony se finalizují přípravy na soustředění, start přípravy B-týmu a změny v realizačních týmech a personálním obsazení akademie.

Poslední tréninky v mládežnické akademii v sezoně 2020/2021 proběhnou v pátek 25. června. S blížícím se koncem sezony se začínají finalizovat trenérské týmy a starty letních příprav, včetně soustředění všech mládežnických kategorií.

Akademie projde několika změnami v trenérských týmech. Mezi ty největší se řadí odchod šéftrenéra přípravek Jiřího Janečka, který se rozhodl vrátit domu na Vysočinu a přijmout pracovní nabídku mimo fotbal. Dále pak odchod celého trenérského štábu kategorie U19 (Martina Hyského, Miroslava Podrazkého a Matěje Laži) a trenéra brankařů B-týmu Bogdana Stefanoviće, kteří míří do druholigové Vlašimi. Dále své působení ve Slavii ukončil dlouholetý asistent a vedoucí týmu Michal Tovara, který ve Slavii působil patnáct let.

Šéftrenérem žákovských kategorií bude od nové sezony Ondřej Jura a šéfem přípravek se stane Kryštof Herold. Bývalý dlouholetý trenér a šéftrenér žáků, Petr Karoch, bude mít od nové sezony na starosti koordinaci péče o hráče. Novým video technikem mládeže se stává Michal Novák a analytikem GPS vest Matej Varjan.

SLOŽENÍ REALIZAČNÍCH TÝMŮ PRO SEZONU 2021/2022

B-tým

Hlavní trenér: Marek Jarolím
Asistent trenéra: Pavel Trávník
Asistent trenéra: Ivo Knoflíček
Vedoucí týmu: Petr Rak
Trenér brankařů: Denys Luksík
Kondiční trenér: Vít Hovorka

B-tým startuje svou přípravu 7. července. Soustředění na sešívanou rezervu čeká 13. – 18. července v Nymburce. První mistrovské utkání je naplánováno na 31. července na půdě pražské Admiry.

U19

Hlavní trenér: Milan Titěra
Asistent trenéra: Šimon Honetschläger
Asistent trenéra: Milan Černý

U18

Hlavní trenér: Jaroslav Machač
Asistent trenéra: Matúš Farkaš

U17

Hlavní trenér: Karel Piták
Asistent trenéra: Pavel Vyhnal
Asistent trenéra: Jakub Glanc

U16

Hlavní trenér: David Střihavka
Asistent trenéra: Jaroslav Machač
Asistent trenéra: Matúš Farkaš

Všechny dorostenecké kategorie začínají přípravu na novou sezonu 13. července a postupně se prostřídají na soustředění v Nymburce. První mistrovská utkání dorostů  jsou naplánována na 31. července.

U15

Hlavní trenér: Robert Barborík
Asistent trenéra: Jan Štohanzl
Asistent trenéra: Jaroslav Ott

U14

Hlavní trenér: Pavel Němec
Asistent trenéra: Michal Šmíd
Asistent trenéra: Martin Macháček
Asistent trenéra: Jaroslav Knypl

Kategorie U15 a U14 startují 19.července a 23. - 28. července je čeká soustředění v Nymburce. První mistrovská utkání těchto kategorií jsou naplánována na 22. srpna.

U13

Hlavní trenér: Tomáš Wolf
Asistent trenéra: Michael Andrews
Asistent trenéra: Jan Moravec

U12

Hlavní trenér: Jonathan Davies
Asistent trenéra: Pavol Lehotský
Asistent trenéra: Martin Hauft

Kategorie U13 a U12 čeká první trénink 26. července a soustředění v Nymburce 28. července  -  2. srpna. První mistrovská utkání těchto kategorií jsou naplánována na 21. srpna.

U11

Hlavní trenér: David Pilař
Asistent trenéra: Adam Ježek
Asistent trenéra: Patrik Jíra

U10

Hlavní trenér: Filip Jeřábek
Asistent trenéra: Petr Bystričan
Asistent trenéra: Martin Mišovec

Kategorie U11 a U10 startují od 2. srpna. Soustředění čeká na ročníky 2011 a 2012 v Blšanech 20. - 25. srpna. První mistrovská utkání těchto kategorií jsou naplánována na 5. září.

U9

Hlavní trenér: Kryštof Herold

U8

Hlavní trenér: Jan Dus

U7

Hlavní trenér: Jan Mitáľ

U6

Hlavní trenér: Daniel Kraft

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články