V pondělí od 12:00 los 3. předkola Ligy mistrů | SK Slavia Praha
Více

V pondělí od 12:00 los 3. předkola Ligy mistrů

V pondělí 19. července proběhne los třetího kola kvalifikace o Ligu mistrů 2021/22. Los můžete sledovat na webu uefa.com.

Slavia začne jako mistr české ligy kvalifikaci o následující ročník Ligy mistrů ve 3. předkole. Už nyní mají sešívaní jistotu, že si v příští sezoně zahrají skupinu jednoho ze tří evropských pohárů včetně nově vzniklé Evropské konferenční ligy.

EUFA rozdělila los 3. předkola do dvou skupin, čímž se Slavii zúžil okruh soupeřů na vítěze z těchto tří soubojů z 2. předkola:

Malmö FF – HJK Helsinki
Alaškert – Šerif Tiraspol
Ferencváros – Žalgiris Vilnius

V případě postupu má Slavia díky svému klubovému koeficientu jistotu, že by byla mezi nasazenými i v playoff Ligy mistrů. Díky tomu by si mohli sešívaní zopakovat například vítězný souboj s Kluží ze sezony 2019/20. Potkat se mohou také s polskou Legií Varšava, ve které působí český reprezentant Tomáš Pekhart. 

Pokud by naopak slávisté ve 3. předkole nebyli úspěšní, zahráli by si playoff Evropské ligy a v případě dalšího neúspěchu by putovali přímo do základní skupiny Evropské konferenční ligy.

Los můžete sledovat na stránkách UEFA.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články