Slavia v předkole Ligy mistrů proti Ferencvárosi, nebo Žalgirisu | SK Slavia Praha
Více

Slavia v předkole Ligy mistrů proti Ferencvárosi, nebo Žalgirisu

Slavia ve třetím kole kvalifikace o Ligu mistrů 2021/22 narazí na lepší tým z dvojice Ferencváros – Žalgiris Vilnius. Soupeře určil pondělní los ve švýcarském Nyonu.

UEFA rozdělila účastníky mistrovské části losu 3. předkola do dvou skupin. Slavii tak čekal soupeř, který bude vítězem jednoho ze tří dvojzápasů Malmö – HJK Helsinky, Alaškert Jerevan-Sheriff Tiraspol a Ferencváros–Žalgiris Vilnius.

Giorgio Marchetti, generální sekretář UEFA, krátce po pondělním poledni určil, že se sešívaní ve třetím předkole utkají s maďarským Ferencvárosem, nebo litevským Žalgirisem Vilnius.

Svěřenci Jindřicha Trpišovského dvojzápas začnou venku. První zápasy 3. předkola Ligy mistrů se odehrají 3. a 4. srpna, odvety proběhnou o týden později.

V případě postupu má Slavia díky svému klubovému koeficientu jistotu, že by byla mezi nasazenými i v play off Ligy mistrů.

Pokud by naopak slávisté ve 3. předkole nebyli úspěšní, zahráli by si play off Evropské ligy a v případě dalšího neúspěchu by putovali přímo do základní skupiny Evropské konferenční ligy.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články