eToro novým generálním partnerem Slavie | SK Slavia Praha
Více

eToro novým generálním partnerem Slavie

Slavia před sezonou 2021/2022 dosáhla významného milníku v českém klubovém fotbale – podepsala víceleté generální partnerství s ústředím globální společnosti eToro. Přidala se tak ke klubům elitní anglické, německé a francouzské ligy.

Sešívaní vstoupí do nového ročníku s novým partnerem na hrudi – pozici generálního partnera převezme přední světová sociální obchodovací síť eToro. Logo dosavadního generálního partnera a majitele klubu, významné čínské korporace CITIC Group, zůstává na dresu dál – z hrudi se přesouvá na rukáv. Tedy druhou nejvýznamnější pozici na dresu, kde podle nových pravidel UEFA může zůstat i na evropské poháry.

„Jsme hrdí, že jsme pro Slavii získali globálního generálního partnera. Po příchodu do klubu to byl náš velký cíl. Rádi tedy spojujeme své síly s přední světovou investiční sociální sítí a vítáme eToro ve slávistické rodině. Těšíme se na spolupráci a doufáme, že naše partnerství nám přinese radost a úspěch na hřišti i mimo něj,“ říká první místopředseda představenstva Slavie Tomáš Syrovátka.

„Jsme rádi, že se můžeme připojit ke Slavii Praha, a těšíme se na zahájení víceletého partnerství s úřadujícími mistry. Česká republika je pro eToro důležitým trhem a prostřednictvím tohoto partnerství doufáme ve zvyšování povědomí mezi další lidi o potenciálním růstu jejich bohatství prostřednictvím investic. Rádi bychom fanouškům ukázali, že investování nemusí být něco, co dokáže jen pár vyvolených, ale může být stejně snadno dostupné jako fotbalové zápasy a pro některé možná i stejně zajímavé,“ doplňuje Nir Smulewicz, viceprezident pro marketing eTora.

Globální společnost eToro založená v roce 2007 nabízí špičkovou intuitivní obchodní platformu umožňující komukoliv a kdekoliv obchodovat s finančními aktivy online. Poskytuje široký výběr nástrojů pro investice na kapitálových trzích s možností tvorby portfolia s kryptoměnami, akciemi, komoditami a dalšími produkty. Platforma umožňuje svým uživatelům si nejen vybrat, do čeho investují, ale také to, jakým způsobem. Mohou obchodovat sami, kopírovat jiného investora nebo investovat do portfolia.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články