Informace pro fanoušky do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Teplic

Slavia jede ke druhému venkovnímu zápasu do Teplic. Vstupenky jsou v prodeji online. Zápas se hraje v pátek 30. července od 19 hodin.

Přečtěte si informace na utkání v Teplicích, v příštích dnech ještě budeme článek doplňovat o další informace, proto doporučujeme nadále sledovat tento článek!

Příjezd na stadion

Adresa stadionu je Na Stínadlech 2796, Teplice. Pokud jedete osobním automobilem, parkování doporučujeme v Obchodním centru Galerie Teplice, který se nachází 300 metrů od stadionu, u Penny Marketu v ulici Jateční, v ulici U soubu a Lounská, na neplaceném parkovišti Čs. dobrovolců, popř. v ulicích poblíž stadionu. Tentokrát nebude možné parkovat na dálnici v odstavných pruzích, jak tomu bylo v minulosti. Veškeré parkovací možnosti naleznete na mapě níže.

Vstupenky na zápas

Online prodej

Lístky na utkání jsou v online prodeji již vyprodané, vstupenky však mají ještě k dispozici fanouškovské organizace Tribuna Sever, Odbor přátel a Fanklub. Upozorňujeme fanoušky, kteří půjdou vstupem G a H do sektoru hostů, že je nutné mít vstupenku vytištěnou. Pro průchod ostatními vstupy stačí mít vstupenku v telefonu.

Přístup do sektorů Slavie

Pro fanoušky Slavie, kteří na sobě budou mít klubové barvy, jsou vyhrazeny sektory 38 a 39 na východní tribuně. Sektor 39 je slávistický kotel, do kterého je přístup vstupem H. Sektor 38 je určen pro naše ostatní fanoušky, kteří nechtějí být v kotli, a přístup do něj je přes vstup G.

Fanoušci v klubových symbolech (dresy, šály...) budou směrování do sektoru hostů 38 a 39, do ostatních sektorů nemusí být fanoušci dle návštěvního řádu stadionu vpuštěni.

Vstup do sektoru hostů bude otevřen od 17:30, ve stejný čas se otevírá i celý stadion. Žádáme naše fanoušky, aby dorazili k sektoru včas, aby stihli projít přes bezpečnostní kontroly do hlediště ještě před začátkem utkání.

Bezpečnostní kontroly při vstupu

Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, alkoholických nápojů a nápojů ve skleněných a plastových lahvích, tyčí, sprejů a parfémů. Do sektoru nemusí být vpuštěni zjevně podnapilí fanoušci, kteří neprojdou namátkovou kontrolou na alkohol.

S ohledem na aktuální opatření je třeba při vstupu do sektoru předložit potvrzení o bezinfekčnosti (ideálně vytisknutým potvrzením). Splnění podmínek bezinfekčnosti se prokazuje:

  • osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-CoV- 2 s negativním výsledkem, nebo
  • osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC test na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 s negativním výsledkem, nebo
  • osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a doloží certifikátem o provedeném očkování, že u očkování uplynulo:
    • od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku (dále jen „SPC“) nejméně 14 dní, nebo
    • od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu podle SPC nejméně 14 dní, nebo
  • osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní.

Mějte na paměti, že diváci přítomní na sportovních utkáních jsou povinni nosit na utkáních ochranný prostředek dýchacích cest (nos, ústa), kterým je respirátor nebo obdobný prostředek (vždy bez výdechového ventilu) naplňující minimálně všechny technické podmínky a požadavky (pro výrobek), včetně filtrační účinnosti alespoň 94 % dle příslušných norem (např. FFP2, KN 95).

Vlajky je možné věšet v sektoru pouze na místech, kde vlajky nebudou překrývat reklamní bannery.

V případě podezřelého, či nevhodného chování před vstupem na stadion, má pořadatel právo vyzvat diváka, aby se legitimoval pořadatelské nebo bezpečnostní službě. Fanouškům doporučujeme seznámit se s Návštěvním řádem stadionu.

Utkání bylo vyhodnoceno jako vysoce rizikové, u vstupu do sektorů 38 a 39 a během zápasu přímo v těchto dvou sektorech proto budou ve spolupráci s bezpečnostní agenturou domácího klubu působit rovněž slávističtí stevardi. Budou řádně označeni vestami s logem Slavie.

Organizované výjezdy fanoušků

Do Teplic pořádá autobusový zájezd Tribuna Sever, Odbor přátel i Fanklub, podívejte se na jejich stránky pro více informací.

Sledujte aktuální informace

Pro další informace na zápas doporučujeme sledovat twitterový účet i facebookovou skupinu Slavia výjezdy!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články