Balíčky na UECL a vstupenky na Union v předprodeji | SK Slavia Praha
Více

Balíčky na UECL a vstupenky na Union v předprodeji

Slavia vstoupí ve čtvrtek 16. září do Evropské konferenční ligy. Permanentkáři a Edenkáři si mohou zakoupit balíček na celou základní skupinu. Navíc si mohou přikoupit i tři zvýhodněné vstupenky na utkání s Unionem Berlín.

Balíčky jsou na celou základní skupinu, tedy na utkání s 1. FC Union Berlín (16. září od 18:45), Maccabi Haifa (4. listopadu od 21:00) a Feyenoordem (25. listopadu od 18:45) a pohybují se mezi 1 275 Kč a 2 445 Kč.

Předprodej balíčků

Zakoupit si je mohou všichni držitelé permanentních vstupenek a karet EDENka, předprodej začal v pondělí 6. září v 16:00 a končí v úterý 14. září v 18:00. Balíčky nebudou dostupné ve volném prodeji. Pozor, balíčky jsou v prodeji pouze skrz Ticketportal! Zakoupit si je můžete níže přímo v článku.

Každý držitel permanentní vstupenky nebo karty EDENka si pak mohl zakoupit 3 vstupenky na utkání s Unionem Berlín se slevou 30 % a to také skrz Ticketportal. Tato možnost už však vypršela. Nyní lze samostatné vstupenky koupit v klasickém volném prodeji.

Zakoupení zvýhodněných vstupenek bylo možné pouze v jednom kroku. Proto, prosím, před nákupem vstupenek zvažte finální počet, který chcete přikoupit. Pokud se rozhodnete přikoupit pouze 1 vstupenku, nebudete už mít později možnost dokupu dalších dvou kusů.

Vzhledem k tomu, že se následující domácí utkání odehrají až v listopadu, jednotlivé vstupenky na ně půjdou do prodeje až později, až budou jasná aktuální protiepidemická opatření.

Na balíčky ani na vstupenky za zvýhodněnou cenu již nelze aplikovat další dodatečné slevy. Každý balíček bude obsahovat 3 samostatné vstupenky – HomeTickety, které budou na jméno držitele permice nebo Edenky.

Karta EDENka je stále v prodeji.

Níže si přečtěte pravidla, která platí pro jednotlivé kategorie.

Držitelé permanentních vstupenek

Prodej pro permanentkáře s předkupním právem bude zahájen 6. 9. 2021 od 16:00 hodin a končí v úterý 14. září v 18:00.

Nákup balíčku či vstupenky (HomeTicketu) v rámci předkupního práva bude možný pouze na místo a jméno uvedené na permanentní vstupence.

Permanentkáři, kteří mají svoji permanentní vstupenku ověřenou na pokladnách Sinobo Stadium a budou pro utkání základní skupiny Evropské konferenční ligy Covid kompetentní, budou mít vstupenku automaticky platnou pro vstup na stadion, nemusí tedy vstupenku před každým utkáním ověřovat.

Držitelé permanentní vstupenky, kteří plánují navštívit utkání na základě předložení potvrzení o bezinfekčnosti, mohou se zakoupenou vstupenkou navštívit pokladny Sinobo Stadium v rámci otevíracích hodin a vstupenku si na základě předložení následujících dokumentů ověřit:

  • Permanentní vstupenka
  • Platný AG/PCR test (lze skrz aplikaci Tečka nebo ve fyzické podobě), potvrzení o očkování nebo prodělání covinu před méně než 180 dny
  • Vytištěná vstupenka (HomeTicket), která bude zplatněna

Pro mimopražské držitele permanentní vstupenky je možné si nechat ověřit vstupenku elektronicky. V tom případě zašlete výše uvedené dokumenty na email: overeni@slavia.cz a vyčkejte na potvrzovací email o ověření vaší vstupenky (HomeTicketu).

Ověření může provést i jiná osoba. V tom případě je nutné kromě výše uvedených dokumentů předložit ještě kopii dokladu totožnosti ověřované osoby.

Po nákupu balíčku či vstupenky měl do 10.9. 13:30 hodin každý Permanentkář možnost zakoupit až 3 vstupenky navíc za zvýhodněnou cenu. Tato možnost už však vypršela. Nyní lze samostatné vstupenky koupit v klasickém volném prodeji. Při nákupu vstupenky je nutné zadat jméno a příjmení držitele této vstupenky. Změna jména a příjmení následně nebude možná. Vstupenky je následně nutné validovat na pokladnách stadionu předložením potvrzení o bezinfekčnosti.

Držitelé karet EDENka

Prodej pro držitele EDENky, kteří si již kartu vyzvedli na pokladnách Sinobo Stadium, bude zahájen společně s prodejem pro permanentkáře, tedy v pondělí 6. 9. 2021 od 16:00 a končí v úterý 14. září v 18:00.

Jelikož je každý držitel EDENky „covid kompetentní“, bude jeho balíček/vstupenka automaticky platit pro vstup na utkání a nemusí je před utkáním ověřovat na pokladně.

Po nákupu balíčku či vstupenky měl do 10.9. 13:30 hodin každý Edenkář možnost zakoupit až 3 vstupenky navíc. Tato možnost už však vypršela. Nyní lze samostatné vstupenky koupit v klasickém volném prodeji. Při nákupu vstupenky je nutné zadat jméno a příjmení držitele této vstupenky. Změna jména a příjmení následně nebude možná. Vstupenky je následně nutné validovat na pokladnách stadionu předložením potvrzení o bezinfekčnosti.

Volný prodej vstupenek na Union

Do volného prodeje jdou pouze samostatné vstupenky na zápas s 1. FC Unionem Berlín. Chcete-li získat zvýhodněný balíček, je nutné si pořídit kartu EDENka.

Volný prodej bude zahájen v pátek 10. 9. 2021 ve 14:00 a bude probíhat až do zahájení utkání.

Vstupenky zakoupené ve volném prodeji mohou pořídit všichni fanoušci, kteří při aktivaci vstupenky prokážou svoji bezinfekčnost. Jak na to?

Se zakoupenou a vytištěnou vstupenkou je nutné navštívit před vstupem na stadion pokladny Sinobo Stadium v rámci otevíracích hodin a vstupenku si ověřit na základě předložení:

  • Občanského průkazu
  • Certifikátu prokazujícím bezinfekčnost (lze skrz aplikaci Tečka nebo ve fyzické podobě)
  • Vytištěné vstupenky (HomeTicketu), která bude zplatněna

V případě čerpání některé slevy bude pro validaci nutné předložit dokument dokazující oprávněné čerpání slevy. V opačném případě nebude možné vstupenku zplatnit.

Ceník

CENÍK  VSTUPENEK A BALÍČKŮ NA UECL
Cena balíčku pro permanentkáře
a edenkáře (50 %)
Vstupenka pro permanentkáře a edenkáře
vč. dokupovaných max. 3ks (30 %)
Vstupenka ve volném prodeji
1. FC Union Berlin
KATEGORIE A
102, 103, 104, 127, 128, 129, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 227, 228, 229, 230
2 445 Kč 1 141 Kč 1 630 Kč

114, 115, 116 - speciální vstup 2 445 Kč 1 141 Kč 1 630 Kč

KATEGORIE B
112, 113, 117, 118   
1 875 Kč 875 Kč 1 250 Kč

KATEGORIE TRIBUNA SEVER
105, 106, 107, 108, 109, 110
  1 350 Kč 630 Kč   900 Kč
KATEGORIE C
111, 122, 123, 124, 125, 126
1 275 Kč 595 Kč  850 Kč
SEKTOR RODIČE A DĚTI DOSPĚLÁ 2 445 Kč  1 141 Kč
1 630 Kč

DĚTSKÁ VSTUPENKA (DÍTĚ DO 15 LET NEBO 150 CM)  600 Kč
- 400 Kč

STUDENTSKÁ VSTUPENKA - TRIBUNA J. W. MADDENA, TRIBUNA VÝCHOD - - 850 Kč
STUDENTSKÁ VSTUPENKA - TRIBUNA SEVER - 690 Kč

STUDENTSKÁ VSTUPENKA - TRIBUNA FRANTIŠKA PLÁNIČKY
-
- 590 Kč

Vozíčkář H1,H2  - -
200 Kč

Balíčky a vstupenky v prodeji

Často kladené otázky

Kde najdu otevírací dobu pokladen?

Otevírací dobu pokladen naleznete zde.

Jak prokážu svou bezinfekčnost?

Jako bezinfekční se bere osoba, která prokáže bezinfekčnost jedním z následujících způsobů:

  • Dokončeným očkováním, od kterého uplynulo 14 a více dní (doporučujeme si permici ověřit pro další utkání)
  • Pozitivním testem, od kterého neuplynulo více než 180 dní
  • Antigenním testem ne starším než 72 hodin
  • PCR testem ne starším než 7 dní

V případě, že vstupenku zakoupí osoba, která nesplňuje ani jednu z výše uvedených podmínek, vstupenku nebude možné zplatnit a s takovou vstupenkou tím pádem nebude možné navštívit utkání. Upozorňujeme, že v těchto případech nelze uplatňovat nárok na refundaci vstupenky.

Platí mi permice na Konferenční ligu?

Pro vstup na evropské utkání nebude platná permanentní vstupenka. Je nutné si zakoupit elektronickou vstupenku (HomeTicket) na internetových stránkách www.ticketportal.cz.

Mám ověřenou permanentku?

Kontrolu stavu Covid kompetence lze provést na svém účtu Ticketportal v sekci permanentky.

Můžu na svou permici nebo Edenku koupit balíček pro někoho jiného?

Při nákupu v předprodeji pro držitele permanentních vstupenek a EDENek nelze změnit jméno z důvodu evidence ověřených covid kompetentních permanentkářů. Vstupenku lze tedy zakoupit pouze na stejné jméno, které je uvedené na permanentní vstupence

Nákup vstupenky na jiné jméno bude možný v rámci volného prodeje.

Můžu na zakoupené vstupence změnit jméno?

Změna jména po zakoupení vstupenky ve volném prodeji nebude možná. Před nákupem tedy pečlivě zvažte, které jméno na vstupenky zadáváte.

Pozor! Všechny vstupenky jsou z důvodu adresného ticketingu na jméno. Při vstupu na stadionu bude probíhat kontrola totožnosti oproti předložení dokladu totožnosti

Mohou si vstupenky kupovat i fanoušci hostujícího týmu?

AKTUALIZOVÁNO: Podle nejnovějšícho rozhodnutí UEFA budou moci být fanoušci hostí vpuštěni na venkovní utkání svého týmu. Více informací o prodeji do sektoru hostů bude doplněno.

Chci vstupenku pro dítě do 6 let. Jak mám postupovat?

U dětí do 6 let bude vstupenka zplatněna na základě předložení dokumentu prokazujícímu věk dítěte.

Jaké můžu uplatnit slevy?

Permanentkáři a Edenkáři mají předem definovanou sleva balíčku a vstupenky. Nelze kombinovat s dalšími slevami.

Ve volném prodeji lze uplatnit slevy dle ceníku. Kontrola slevy proběhne v rámci ověření na pokladnách.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články