AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na DERBY | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na DERBY

Blíží se jubilejní 300. derby! Zápas se hraje v neděli 3. října v Generali Česká pojišťovna Areně a informace včetně té o vstupenkách si přečtěte v článku.

Mějte na paměti, že diváci přítomní na sportovních utkáních jsou povinni nosit na utkáních ochranný prostředek dýchacích cest (nos, ústa), kterým je respirátor nebo obdobný prostředek (vždy bez výdechového ventilu) naplňující minimálně všechny technické podmínky a požadavky (pro výrobek), včetně filtrační účinnosti alespoň 94 % dle příslušných norem (např. FFP2, KN 95).

Pochod

Informace k pochodu zveřejníme během příštího týdne.

Pochod vyrazí po 16.hodině od Rudolfina, kde se fanoušci budou během odpoledne scházet. Odtud se půjde přes Štefánikův most a Letenským tunelem až na stadion.

Přístup na stadion

Do sektoru hostů je přístup z ulice U Sparty přes vstup F, kde se všichni nejdříve podrobí bezpečnostní prohlídce a poté projdou přes turnikety. Držitelé vstupenky do sektoru F20/F21 mají zajištěn vstup přes samostatný turniket na vchodu F - tedy vstupem do sektoru hostů.

Stadion se otevírá hodinu a půl před utkáním, tedy v 17:00. Přibližně v tuto dobu očekáváme příchod pochodu, který organizují fanoušci.

Bezpečnostní prohlídky

Fanoušci se podrobí bezpečnostní kontrole, při které bude kladen důraz na zákaz vnášení pyrotechniky. Upozorňujeme, že v případě nalezení pyrotechniky nebude dotyčnému umožněn vstup na stadion. Do hlediště zároveň nemusí být vpuštěny podnapilé osoby.

Zároveň upozorňujeme fanoušky na to, že je zakázáno vnášet jakékoliv samolepky, skleněné předměty, nápoje, plechovky, spreje apod.

Po zkušenostech z předešlých let upozorňujeme fanoušky, aby při průchodu turniketem přiložili lístek k načtení až poté, co se dotočí turniket za člověkem před nimi, a nedocházelo tak k nutnosti načtení kódu podruhé, protože v tomto případě už kód nebude fungovat.

Doporučujeme všem fanouškům nastudovat si Návštěvní řád Generali arény.

Vstupenky na utkání

Vstupenky jsme rozdělili mezi fanouškovské organizace (Odbor přátel, Tribunu Sever, Fanklub) a část vstupenek byly k dispozici v předprodeji pro permanentkáře! Předprodej začal na pokladnách č.4 v Edenu v pondělí 27. září od 10:00 a už JSOU VYPRODANÉ. Na 1 permanentku bylo možné zakoupit max. 2 vstupenky. Každá osoba pak mohla přijít s max. 2 permanentkami. Jedna osoba tedy mohla zakoupit maximálně 4 vstupenky. Cena vstupenky je 490 Kč a platba byla možná pouze v hotovosti.

Pro fanoušky, kteří se budou chtít prokazovat pouze testem je k dispozici pouze omezené množství vstupenek. V případě, že si fanoušek zakoupí vstupenku, u které bude vyžadováno ověření na základě ukončeného očkování a bude se prokazovat pouze testem, nebude vpuštěn na stadion a zaniká mu nárok na vracení částky za zakoupenou vstupenku.

Na pokladnách na Letné nebudou žádné další lístky v prodeji. Pro Slavii jsou vyčleněny sektory F20 a F21 v horním patře a sektory F1 – F2 ve spodním patře.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články