Premier Cup už tuto sobotu | SK Slavia Praha
Více

Premier Cup už tuto sobotu

Jubilejní desátý ročník tradičního mládežnického turnaje Premier Cup pro kategorii mladších žáků proběhne už tuto sobotu v Horních Měcholupech.

Jeden z tradičních mládežnických turnajů, které slávistická akademie pořádá, je Premier Cup. Ten se v letošním roce uskuteční v tréninkovém areálu v Horních Měcholupech a bude určen pro kategorii U13 (ročník 2009)

V letošním roce se kromě domácí Slavie na turnaji představí Baník Ostrava, Sigma Olomouc, pražská Sparta a akademie španělské Barcelony z Polska. Turnaj se uskuteční už tuto sobotu 16. října od 9:00. 

„Na turnaj se těšíme. Čeká nás derby, dva těžké zápasy proti týmům z Moravy. A v neposlední řadě také utkání proti Escole Varsovia, která je polskou akademií Barcelony. Myslím si, že nás čekají skvělé zápasy a bude se na co koukat,“ říká hlavní trenér U13 Tomáš Wolf

ROZPIS UTKÁNÍ:

ČasUtkání
9:00FC BANÍK OSTRAVA x SK SLAVIA PRAHA
9:50AC SPARTA PRAHA x BARCA ACADEMY WARSAW
10:40SK SIGMA OLOMOUC x FC BANÍK OSTRAVA
11:30SK SLAVIA PRAHA x AC SPARTA PRAHA
12:20BARCA ACADEMY WARSAW x SK SIGMA OLOMOUC
13:10FC BANÍK OSTRAVA x AC SPARTA PRAHA
14:00SK SLAVIA PRAHA x BARCA ACADEMY WARSAW
14:50AC SPARTA PRAHA x SK SIGMA OLOMOUC
15:40BARCA ACADEMY WARSAW x FC BANÍK OSTRAVA
16:30SK SIGMA OLOMOUC x SK SLAVIA PRAHA
17:20VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ

Hlavní partner turnaje:

Další informace o turnaji naleznete zde

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články