V osmifinále MOL Cupu doma proti Zlínu | SK Slavia Praha
Více

V osmifinále MOL Cupu doma proti Zlínu

Čtvrteční los domácí pohárové soutěže rozhodl, že slávisté v osmifinále MOL Cupu narazí na FC Fastav Zlín. Utkání odehrají na domácím stadionu, termín bude upřesněn.

Svěřenci Jindřicha Trpišovského ve 3. kole vyřadili třetiligové Velvary. Sešívaní hrající v kombinované sestavě s debutanty Antonínem Kinským, Františkem Matysem a Madsem Emilem Madsenem o poločase prohrávali 0:2, obrat a výhru 4:2 zařídil po pauze Nicolae Stanciu, autor hattricku a jedné asistence. Gólově se prosadil i Ibrahim Traoré.

Příští soupeř sešívaných ve stejné fázi porazil v prodloužení MFK Vyškov, vítěznou branku Zlína na 2:1 vstřelil Vraštil ve 114. minutě. 

Osmifinále je posledním fází, která je na programu během podzimní části sezony. Oficiální hrací den je středa 27. října. Čtvrtfinále se bude hrát v březnu příštího roku.

Sešívaní v letošním ročníku pohárové soutěže obhajují prvenství. O triumfu 20. května rozhodl proti domácí Plzni ve Štruncových sadech Abdallah Sima.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články