Prodej vstupenek na odložený zápas s Olomoucí | SK Slavia Praha
Více

Prodej vstupenek na odložený zápas s Olomoucí

V dohrávce odloženého 3. kola čeká Slavii ve středu 27. října od 19:00 domácí zápas s SK Sigma Olomouc. Jak získat vstupenky na utkání?

POZOR: Zakoupené vstupenky na zápas třetího kola v původním termínu byly v srpnu vzhledem k průběžně se měnícím podmínkám vstupu na stadion stornovány a všem byly vráceny peníze na účet. Na utkání je tady nutné si vstupenky zakoupit znovu.

Vstupenky je možné zakoupit také ve výhodném balíčku se vstupenkami na Plzeň. Tato možnost platí pro Edenkáře, balíčky nad rámec permice si pro své blízké mohou zakoupit i permanentkáři. 

Nyní navíc máte s permanentkou i vstupenkou na Olomouc vstup zdarma na hokejové utkání Slavia - Prostějov zdarma, více o tom píšeme níže.

Držitelé permanentních vstupenek

Permanentkáři mají vstup na utkání zajištěn díky své permanentní vstupence zdarma. Nadále však platí nutnost si před utkáním aktivovat permanentní vstupenku potvrzením o bezinfekčnosti.

Mám ověřenou permanentní vstupenku

Očkování permanentkáři nebo ti, kteří prodělali v posledních 180 dnech covid a mají už svoji permanentní vstupenku ověřenou na pokladnách Sinobo Stadium, budou mít permanentku automaticky platnou pro vstup na stadion.

Nemám ověřenou permanentní vstupenku

Držitelé permanentní vstupenky, kteří ji nemají ověřenou, musí pro vstup na stadion nejdříve permanentní vstupenku ověřit jedním z následujících způsobů:

  • Nově lze permanentní vstupenku ověřit pohodlně ve svém účtu Ticketportal pomocí návodu uvedeného na webu v sekci Vstupenky.
  • Další možností je ověření na pokladnách u vstupu číslo 4 v rámci otevírací doby pokladen.




  • Pro mimopražské držitele permanentní vstupenky je možné si nechat stále ověřit permanentku elektronicky na emailu overeni@slavia.cz a to do 26.10.2021 do 19:00 hodin.

    Jako bezinfekční se bere osoba, která prokáže bezinfekčnost jedním z následujících způsobů:

    • Dokončeným očkováním, od kterého uplynulo 14 a více dní
    • Pozitivním testem, od kterého neuplynulo více než 180 dní
    • Antigenním testem ne starším než 72 hodin
    • PCR testem ne starším než 7 dní

    U testů může v následujících dnech a týdnech dojít ke změně v době trvání platnosti testu, doporučujeme proto sledovat aktuální hygienické nařízení.
    Pro děti do 6 let bude vstup umožněn na základě předložení dokumentu prokazujícího věk dítěte na pokladnách stadionu. Ověření je možné předložením certifikátu také v elektronické podobě, například skrz aplikaci Tečka.

    Držitelé karty EDENka

    Předprodej pro držitele EDENky, kteří si již kartu vyzvedli na pokladnách Sinobo Stadium, byl zahájen prostřednictvím Ticketportalu 18. 10. 2021 od 14:00 a skončí 21. 10. 2021 ve 13:30.

    Jelikož je každý držitel EDENky „covid kompetentní“, bude jeho vstupenka automaticky platná pro vstup na utkání a nemusí vstupenku ověřovat na pokladnách.

    V případě, že si nestihnete vstupenku zakoupit v předprodeji pro Edenkáře na základě zadání potřebných údajů z vaší karty, je nutné si takovou vstupenku nechat ověřit na pokladnách.

    Volný prodej

    Volný prodej bude zahájen skrz Ticketportal ve čtvrtek 21. 10. 2021 ve 14:00 a bude probíhat až do zahájení utkání. Díky aktuálním vládním opatřením mohou vstupenky zakoupit také fanoušci s platným antigenním nebo PCR testem

    Vstup na hokej zdarma

    Ve středu se kromě fotbalového zápasu s Olomoucí hraje také hokejový zápas Slavie s Prostějovem a vy můžete být u toho! Fanoušci, kteří budou mít permanentní vstupenku nebo vstupenku (pozor, ke vstupu zdarma nestačí EDENka) na fotbalový zápas Slavie s Olomoucí ji předloží u vstupu do haly a dostanou tak vstupenku na hokej zdarma. zároveň proběhne kontrola bezinfekčnosti dle platných pravidel MZČR.
    Hokejový zápas HC Slavia Praha – LHK Jestřábi Prostějov se hraje 27.10. od 16:00 hodin. Fotbal potom začíná v 19:00 hodin.

    Ověření Hometicketu

    Pokud máte HomeTicket zakoupený na Ticketportalu, můžete si ho ověřit jedním z následujících způsobů:

    • Ověření z pohodlí domova pomocí QR kódu uvedeného na HomeTicketu. Návod, jak na to, naleznete na webu v sekci Vstupenky.
    • Ověření na pokladnách u vstupu číslo 4 v rámci otevírací doby pokladen a předložení OP, certifikátu a vytištěné vstupenky.

    Koupě v den utkání na stadionu

    Vstupenky bude možné zakoupit den před utkáním od 14:00 do 19:00 hodin na pokladnách u vstupu číslo 4 a v den utkání od 10:00 do 20:00 hodin, a to pouze na pokladnách u vstupu číslo 2. (pokladny u vstupu číslo 4 slouží v tento den stále pouze k ověřování vstupenek).

    Vstupenky bude možné zakoupit na základě předložení certifikátu dokazujícího bezinfekčnost. Takto zakoupené vstupenky budou automaticky platné pro vstup na stadion.

    Vstupenky zakoupené v balíčku

    Vstupenky na Olomouc, zakoupené v rámci výhodného balíčku, je nutné před vstupem na utkání ověřit (vyjma majitelů karty EDENka, kteří jsou již automaticky ověřeni). Prodej balíčků byl zahájen 15. 10. a trvá do 22. 10. Balíčky si mohou pořídit držitelé EDENek a permanentních vstupenek. Kompletní informace k prodeji balíčků naleznete v článku ZDE.

    POZOR: V případě, že vstupenku zakoupí osoba, která nesplňuje jednu z výše uvedených podmínek, vstupenku nebude možné zplatnit a s takovou vstupenkou tím pádem nebude možné navštívit utkání. V tomto případě nelze požadovat refundaci zakoupené vstupenky.

    Otevírací doba pokladen

    den datum otevírací doba
    Úterý 26. 10. 14:00 - 19:00
    Středa 27. 10. 10:00 - 20:00

    Ceník vstupenek sezona 2021/2022

    Sektor Kategorie Z1


    omezený
    výhled *
    KATEGORIE A
    102, 103, 104, 114, 115, 116, 127, 128, 129, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 227, 228, 229, 230
    440 Kč 410 Kč
    KATEGORIE B
    112, 113, 117, 118
    310 Kč 280 Kč
    KATEGORIE TS
    105, 106, 107, 108, 109, 110
    260 Kč
    KATEGORIE C
    111, 122, 123, 124, 125, 126
    210 Kč -
    Rodinné sektory
    225, 226
    440 Kč 410 Kč
    Dětská vstupenka** 100 Kč -
    Studentská vstupenka Tribuna Sever 200 Kč -
    Studentská vstupenka Tribuna Fr. Pláničky 150 Kč -
    Studentská vstupenka Tribuna Východ + Tribuna J. W. Maddena 260 Kč 260 Kč
    Vozíčkář, doprovod 50 Kč -
    * sedadla s omezeným výhledem jsou v plánku označena jako SV 
    **dítě od 0 let do 150 cm či 15 let

    Často kladené otázky

    Platí na utkání má permanentní vstupenka?

    Ano, platí ověřená permanentní vstupenka. Pokud ještě není ověřená, je potřeba si ji nejdříve ověřit na pokladnách Sinobo Stadium.

    Jak poznám, že mám ověřenou permanentní vstupenku?

    Kontrolu stavu covid kompetence lze provést na svém účtu Ticketportal v sekci permanentky. Pokud je ověřena, je vedle ní napsáno: "Potvrzeno". Pokud zde vidíte pouze: "Vyplněné", je potřeba permici validovat na pokladně.

    Mohu si zakoupit vstupenku na pokladně stadionu?

    Ano, prodej vstupenek bude probíhat den před utkáním na pokladnách u vstupu číslo 4 od 14:00 do 19:00 a v den utkání pouze na pokladnách u vstupu číslo 2 od 10:00 hodin do 20:00. Na pokladnách u vstupu číslo 4 bude v den utkání probíhat pouze ověřování permanentních vstupenek a HomeTicketů

    Mohu zakoupit vstupenku na jiné jméno, než je napsané na EDENce?

    Při nákupu v předprodeji pro držitele EDENek nelze změnit jméno na vstupence z důvodu evidence ověřených covid kompetentních EDENkářů. Vstupenku lze tedy zakoupit pouze na stejné jméno, které je uvedené na EDENce. Všechny vstupenky jsou z důvodu adresného ticketingu na jméno. Při vstupu na stadionu bude probíhat kontrola totožnosti oproti předložení dokladu totožnosti.

    Nákup vstupenky na jiné jméno bude možný v rámci volného prodeje.

    Mohu vstupenku přepsat na někoho jiného?

    Změna jména po zakoupení vstupenky ve volném prodeji nebude možná. Před nákupem tedy pečlivě zvažte, které jméno na vstupenku zadáváte. Všechny vstupenky jsou z důvodu adresného ticketingu na jméno. při vstupu na stadionu bude probíhat kontrola totožnosti oproti předložení dokladu totožnosti.

    Chci vstupenku pro dítě do 6 let. Jak mám postupovat?

    U dětí do 6 let bude vstupenka zplatněna na základě předložení dokumentu prokazujícímu věk dítěte na pokladnách klubu. Pro aktivaci i vstup na utkání je nutné mít vstupenku (hometicket) v tištěné podobě.

    Dostanu se na utkání se vstupenkou v mobilu?

    Ne, pro ověření vstupenky, stejně jako pro vstup na stadion je nutné mít vstupenku předem vytištěnou!

    Jak si mohu obstarat vstupenku do sektoru hosté?

    Tato informace bude doplněna po vzájemné dohodě s hostujícím klubem.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články