ONLINE: Souboj mistra a lídra od 18:00 v Edenu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Souboj mistra a lídra od 18:00 v Edenu

Eden hostí od 18:00 v rámci 13. kola FORTUNA:LIGY souboj úřadujícího mistra ligy s vedoucím týmem tabulky, Viktorií Plzeň.

Oproti vítěznému utkání se Sigmou Olomouc udělal trenér Jindřich Trpišovský pro utkání s Viktorií Plzeň tři změny v základní sestavě. Místo Oscara Dorleyho, kterého do hry nevpustí zranění z minulého kola, nastupuje na levém beku netradičně Lukáš Masopust. Od úvodních minut pak v záloze místo Daniela Samka začíná Ondřej Lingr, místo Ivana Schranze, který na poslední chvíli vypadl z osobních důvodů, pak nastoupí Ubong Ekpai.

Kromě zmíněného Oscara Dorleyho, Ivana Schranze a dlouhodobě zraněných Davida Hovorky a Lukáše Provoda chybí ze zdravotních důvodů Ondřej Kúdela, Stanislav Tecl, Tomáš Holeš a Jan Bořil. Naopak Ladislav Takács už ve výčtu zraněných hráčů nefiguruje, po zranění je už k dispozici na lavici náhradníků.

Zápas začíná v 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.

Sestava: Mandous – Bah, Ousou, Kačaraba, Masopust – Hromada, Ševčík – Ekpai, Lingr, Olayinka – Kuchta
Lavička: Kolář, Plavšič, Stanciu, Samek, Krmenčík, Takács, Traoré

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Edenu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Chyběla vášeň, touha. Zbraně ale neskládáme

14. 4. 2024
Tomáš Vlček nejdříve soupeři zamezil ve skórování obětavým zákrokem na brankové čáře, ani on však nedokázal odvrátit porážku 0:1 na půdě Viktorie Plzeň. Příčiny neúspěchu i klíčové momenty popsal bezprostředně po konci duelu v Doosan Areně.

Další články