Hráči na hostování: Senzační porážce Slovácka pomohl i van Buren | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Senzační porážce Slovácka pomohl i van Buren

Jak se v uplynulém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Michal Beran (Dynamo Pardubice): Talentovaný ofenzivní záložník odehrál s olomouckou Sigmou první poločas, v ofenzivě se ale tentokrát výrazněji neprosadil a za stavu 1:3 byl o poločase stažen z trávníku.

Lukáš Červ (Dynamo Pardubice): Dvacetiletý středopolař odehrál proti Hanákům téměř celé utkání, ve kterém na pozici defenzivního záložníka předvedl aktivní výkon, nedokázal ale zabránit vysoké porážce 1:5. V 83. minutě duelu byl na trávníku nahrazen ofenzivnějším Šimkem.

Mick van Buren (SK Dynamo České Budějovice): Nizozemský útočník tentokrát odehrál celé utkání, ve kterém Jihočeši i v deseti předvedli proti skvěle hrajícímu Slovácku neskutečný obrat a porazili celek z Uherského Hradiště 3:2. Mick van Buren se tentokrát na výsledku bodově nepodílel, tradičně důraznou a aktivní hrou ale přispěl ke konečnému vítězství.

Ondřej Karafiát (FK Mladá Boleslav): Zkušený obránce odehrál celé utkání v s Jabloncem, ve kterém soupeři nedovolil skórovat, Středočeši zvítězili 1:0 a posunuli se v tabulce už na průběžné sedmé místo.

Jan Malínský (FK Jablonec): Křídelník zelenobílých odehrál proti Mladé Boleslavi celý zápas, gólově se ale neprosadil a ač si připsal několik nebezpečných přihrávek do hostujícího pokutového území, připsali si Severočeši další porážku, kvůli které spadli už na třinácté místo tabulky.

Júsuf (FC Slovan Liberec): Bahrajnský útočník naskočil v utkání proti Spartě v 72. minutě s cílem strhnout nerozhodný stav na stranu Slovanu, gólově se však neprosadil a letenští navíc dokázali v 80. minutě rozhodnout o svém těsném vítězství.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články