ONLINE: Od 14:00 poslední zápas ligy | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 14:00 poslední zápas ligy

Fotbalistky Slavie čeká poslední ligové utkání na domácím hřišti v Horních Měcholupech proti Slovácku. Slávistky převezmou po utkání pohár pro mistra ligy, který si zajistily tři kola před koncem. Utkání můžeme sledovat od 14:00 živě.

Trenér Michal Kolomazník udělal v základní sestavě od posledního utkání tři změny. V bráně začíná jednička týmu Olívie Lukášová. V obraně hrají Simona Necidová, Lucie Bendová, Franny Černá a Gabriela Šlajsová. Defenzívu obstará Tereza Krejčiříková, před ní bude operovat Martina Šurnovská a Tereza Szewieczková. Na stranách nastoupí Kristin Haugstad a Petra Divišová. Na hrotu nastoupí Tereza Kožárová.

Duel začíná ve 14:00 a můžete také sledovat živě v našem přímém přenosu.

Sestava: Lukášová, Bendová, Šlajsová, Necidová, Kožárová, Černá, Krejčiříková, Šurnovská, Haugstad, Szewieczková, Divišová

Lavička: Sladká, Pincová, Lamti, Kotiaš, Kravčuk, Veselá, Bartovičová

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články