Na 303. derby v dresech! | SK Slavia Praha
Více

Na 303. derby v dresech!

Slávisté se se stříbrnou sezonou 2021/22 rozloučí 303. derby proti Spartě. Přijďte v dresu! Pokud dres nemáte, pořiďte si ho ve fanshopu za zvýhodněnou cenu!

Brány Edenu se v neděli otevřou v 15:30, k zápasu bude připravený bohatý doprovodný program. Před zápasem si ve fanzóně můžete zasoutěžit na FORTUNA Střelnici. O poločase můžete zatleskat slávistkám, které v sobotu oslavily titul. Utkání je vyprodané, tak přijďte včas, abyste se vyhnuli frontám.

„Těšíme se na fanoušky. Doufám, že se hezky rozloučíme se sezonou. Nebyla to žádná tragédie, to jsou jiné věci na světě. Jednou se i na tuhle sezonu bude vzpomínat. Jeden soupeř byl prostě v lize letos lepší. Věřím, že klukům přijde za sezonu poděkovat celý stadion,“ těší se na velkou návštěvu asistent trenéra Jaroslav Köstl.

Na utkání přijďte v dresu, pokud dres nemáte, fanshop má pro vás připravenou speciální akci na dresy, která platí pouze v neděli. Replika dresu bude ve Fanshopu k dostání za akční cenu 1499 Kč.

Pokud jste permanentkář a nemůžete slávisty na utkání podpořit, uvolněte své místo do opětovného prodeje. Podrobný návod na odhlášení najdete zde.

Zároveň žádáme fanoušky, aby se vyvarovali jakéhokoliv nezodpovědného chování, které by mohlo vést k potrestání klubu uzavřením části stadion pro další zápasy.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články