Kapacita permanentek na sezonu 2022/23 naplněna! | SK Slavia Praha
Více

Kapacita permanentek na sezonu 2022/23 naplněna!

Prodej permanentních vstupenek je ukončen, byla naplněna kapacita vyhrazená pro permanentkáře. Přečtěte si všechny potřebné informace o permanentkách na novou sezonu.

Volný prodej permanentních vstupenek

Volný prodej permanentních vstupenek je ukončen, byla naplněna kapacita. V případě nákupu permanentní vstupenky online je nutné se zakoupeným a vytištěným voucherem následně navštívit pokladny stadionu a permanentní vstupenku si vyzvednout.

Ceník permanentních vstupenek pro nové permanentkáře naleznete níže v článku.

Ceník permanentních vstupenek pro držitele karty EDENka a volný prodej

Výhody permanentek pro sezonu 2022/2023

První benefit budou moci noví permanentkáři čerpat ještě před zahájením FORTUNA:LIGY. Všichni držitelé permanentních vstupenek pro sezonu 2022/2023 budou mít vstup zdarma na domácí utkání druhého předkola Evropské konferenční ligy. Tím ale výhody permanentní vstupenky nekončí. Jejich kompletní seznam naleznete níže.

Kompletní seznam výhod

  • vstup na 2. předkolo Evropské konferenční ligy v ceně permanentky
  • přednostní nákup vstupenek na utkání v Evropské konferenční lize
  • nákup vstupenek na utkání v Evropské konferenční lize za zvýhodněnou cenu
  • vstup na všechna domácí utkání FORTUNA:LIGY včetně nadstavbové části (pokud to vládní opatření dovolí)
  • vstup na domácí utkání v domácím poháru vyjma finále (pokud to vládní opatření dovolí)
  • vstup na přátelská utkání, utkání žen včetně Ligy mistryň (pokud to vládní opatření dovolí)
  • možnost přednostního nákupu permanentní vstupenky pro následující sezonu
  • vstup na zápasy B-týmu v ceně permanentky
  • rezervace svého místa z aktuální sezony
  • sleva 10 % na nákup ve Fanshopu
  • sleva na vstupném do Slavia Musea

Podmínky prodeje permanentek 2022/2023

Permanentní vstupenka pro sezonu 2022/2023 zůstává nepřenosná a je u ní zaveden pevný adresný ticketing. To znamená, že při nákupu permanentní vstupenky je nutné uvést své skutečné jméno a příjmení. Z výše uvedeného důvodu nebude možné nechat si permanentní vstupenku zaslat poštou.

Pokud nebudete mít možnost vyzvednout si permanentní vstupenku osobně, můžete pověřit převzetím jinou osobu. Tato osoba se při převzetí vstupenky bude muset prokázat svým dokladem totožnosti a zároveň kopií vašeho dokladu totožnosti coby držitele permanentní vstupenky. Nenechávejte vyzvednutí permanentní vstupenky na poslední chvíli a vyhněte se tak nepříjemným frontám.

Vezměte prosím na vědomí, že ani v nadcházející sezoně klub nemůže garantovat z důvodu přetrvávajícího rizika zavedení covidových opatření návštěvu všech domácích utkání. Pro sezonu 2022/2023 tak stále platí, že nebude možné požadovat jakoukoliv kompenzaci za nenavštívené zápasy. Pevně ale věříme, že k této situaci již nedojde!

Pro uplatnění slevy členů Odboru přátel a Fanklubu je nutné si nejdříve ověřit stav uhrazení členského příspěvku na novou sezonu na členském online portálu. Dokud nárok nebude jednou z organizací schválen, nebude možné uplatnit slevu na pokladnách stadionu. Pro více informací se prosím obraťte na sekretariát dané organizace.

V případě zakoupení permanentní vstupenky se slevou online a následnému neprokázání nároku na slevu při převzetí permanentní vstupenky na pokladnách nelze permanentní vstupenku vydat. Případnou žádost o refundaci v takovém případě lze řešit pouze přes reklamační oddělení Ticketportal. Věnujte tedy zvýšenou pozornost při zadávání typu slevy při nákupu permanentní vstupenky.

Další užitečné informace

  • online nákup permanentní vstupenky lze provést po přihlášení do vašeho účtu na stránkách www.ticketportal.cz. Návod, jak postupovat přímo v systému Ticketportalu, naleznete ZDE.
  • otevírací dobu pokladen naleznete na klubovém webu v sekci Permanentky
  • na výběr bude ze čtyř grafických variant permanentních vstupenek, se slovy věčná, nezlomná, hrdá a jedinečná. Vybírat lze z dostupných variant, každá byla vyrobena v omezeném množství
  • informace k ceníku a prodeji vstupenek na jednotlivá utkání naleznete na klubovém webu v sekci Vstupenky
  • nákup dětské permanentní vstupenky do rodinného sektoru (225-226) za 1 Kč je možný pouze při společném nákupu dospělé permanentní vstupenky do tohoto sektoru, a to výhradně na pokladnách stadionu.
  • přesné termíny spuštění a ukončení předprodeje a prodeje permanentních vstupenek:

Prodej permanentních vstupenek na novou sezonu byl ukončen!

Jako první si mohli pořídit permanentní vstupenku držitelé permanentek pro sezonu 2021/2022, a to v rámci první fáze předprodeje, která probíhala od pondělí 13. 6. 2022 do středy 6. 7. 2022.

Od 4. 7. 2022 si v rámci druhé fáze předprodeje mohli zakoupit permanentní vstupenku držitelé karty EDENka.

Pokud jste si nestihli permanentní vstupenku pořídit v průběhu 4 týdnů dlouhého předprodeje pro permanentkáře, pokusíme se vám vyjít vstříc a permanentku s vámi budeme řešit individuálně. Pro tyto účely potřebujeme vyplnit online formulář, ve kterém správně uveďte veškeré potřebné údaje. Formulář bude pro tyto účely k dispozici pouze pro loňské permanentkáře a to až do 10. července 23:59. Následně budeme permanentkáře kontaktovat ohledně možnosti nákupu permanentní vstupenky na sezonu 2022/23.

Bližší informace k prodeji permanentních vstupenek na sezonu 2022/2023 pro jednotlivé fáze a další užitečné informace se dočtete níže v článku.

Předprodej permanentních vstupenek pro stávající permanentkáře

Předprodej permanentních vstupenek na sezonu 2022/2023 pro stávající permanentkáře byl zahájen v pondělí 13. 6. 2022 prostřednictvím online nákupu na vašem uživatelském účtu na webu Ticketportal. Na pokladnách si pak budou moci permanentkáři ze sezony 2021/2022 zakoupit novou permanentní vstupenku od středy 22. 6. 2022. Od tohoto termínu bude také možné vyzvednout permanentní vstupenku na základě předložení platného voucheru zakoupeného v online systému TicketPortal. Předprodej pro stávající permanentkáře byl ukončen ve středu 6. 7. 2022.

Všem permanentkářům bylo rezervováno jejich místo ze sezony 2021/2022, a to do středy 6. 7. 2022. Výjimku tvoří držitelé permanentních vstupenek v sektorech 201 a 202, se kterými bude klub řešit náhradní varianty usazení. Prosíme zájemce o novou permanentní vstupenku z výše uvedených sektorů o zaslání emailu na vstupenky@slavia.cz, kde s vámi individuálně vyřešíme možnosti přesazení na jiná dostupná sedadla.

Pro novou sezonu dochází k navýšení cen permanentních vstupenek u jednotlivých cenových kategorií pro stávající permanentkáře v průměru o 10 %. Více informací naleznete v ceníku níže.

Upozorňujeme všechny stávající permanentkáře, že v případě čerpání některé z ceníkových slev je zapotřebí slevu nastavit při nákupu permanentní vstupenky. Slevy nebudou přeneseny automaticky jako v předchozích sezonách.

Současně od nové sezony plánujeme několik novinek včetně obnovy oblíbeného sektoru pro rodiče a děti. Informace k dětskému sektoru přineseme v příštím týdnu v samostatném článku.

Ceník permanentních vstupenek pro stávající permanentkáře

Předprodej permanentních vstupenek pro držitele karty EDENka

Od pondělí 4. 7. 2022 do středy 6. 7. 2022 si mohou zakoupit permanentní vstupenku v rámci druhé fáze předprodeje držitelé karty EDENka. Nákup bude možné provést pouze online na webu Ticketportal na základě zadaných ověřovacích údajů z EDENky. Se zakoupeným a vytištěným voucherem je nutné následně navštívit pokladny stadionu a permanentní vstupenku si vyzvednout.

Vybírat bude možné z dostupných míst v rámci stadionu.

Ceník permanentních vstupenek pro Edenkáře naleznete níže v článku.

Koho se týká Způsob prodeje Zahájení Ukončení
Předprodej pro stávající permanentkáře pouze online 13. 6. 2022 v 14:00 6. 7. 2022 v 18:00
Předprodej pro stávající permanentkáře pokladny a online 22. 6. 2022 v 10:00 6. 7. 2022 v 18:00
Vyzvedávání permanentek na základě předložení voucheru pokladny 22. 6. 2022 v 10:00 dle otevírací doby pokladen
Předprodej pro EDENkáře pouze online 4. 7. 2022 v 10:00 6. 7. 2022 v 18:00
Volný prodej pokladny a online 7. 7. 2022 v 10:00 17. 7. 2022 v 18:00

Důležité dokumenty

Máte nějakou otázku k permanentkám?

V sekci  Permanentky na webu naleznete na konci stránky odpovědi na nejčastější otázky.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články