Denis Alijagič přestupuje do Olympiakosu Pireus | SK Slavia Praha
Více

Denis Alijagič přestupuje do Olympiakosu Pireus

Denis Alijagič míří do Řecka, jeho novým působištěm bude Olympiakos Pireus. Slavia se s úřadujícím řeckým mistrem dohodla na přestupu.

„Denis Alijagič vyjádřil velké přání odejít do ciziny. Vzhledem k tomu, že přišla velmi zajímavá nabídka a hráč neměl hlavu nastavenou na to, aby se popral o pozici ve Slavii, rozhodli jsme se ho uvolnit. Součástí transferu je i vyšší procentuální podíl na případném dalším Alijagičově přestupu,“ říká sportovní ředitel Slavie Jiří Bílek.

Mládežnický reprezentant během podzimní části FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY v dresu Vlašimi za čtrnáct utkání jedenáctkrát skóroval a byl nejlepším podzimním střelcem soutěže. Svými výkony zaujal trenérský tým Jindřicha Trpišovského a s prvním týmem Slavie v lednu zamířil na portugalské soustředění do Algarve. Pro jarní část si Alijagič vybral hostování v Liberci.

Pod Ještědem si ale místo v základní sestavě nevybojoval, nastoupil do pěti utkání bez vstřeleného gólu. Čtyři starty přidal za libereckou rezervu, kde zapsal do statistik dvě branky.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články