Dětský sektor láká na zábavu | SK Slavia Praha
Více

Dětský sektor láká na zábavu

Od nadcházející sezony plánujeme několik vylepšení v sektoru Rodiče a děti, aby se i nejmenší slávisté a jejich rodiče cítili v Edenu pohodlně a mohli si užít sledování fotbalu.

Sektor Rodičů s dětmi se nachází v jihozápadním horním rohu ve dvou sektorech 225 a 226, které jsou primárně určeny právě pro malé slávistky a slávisty. Při nákupu dospělé permanentky do těchto dvou sektorů za 4 100 korun pro současné permanentkáře a 4 800 korun pro držitele karty EDENka a nové permanentkáře si přitom můžete společně koupit dětskou permanentku jen za 1 korunu! Nabídka se vztahuje pro děti do 15 let věku. Permanentky si můžete pořídit pouze na pokladnách Eden Arény, nákup online s následným vyzvednutím bohužel není možný z důvodu ověření věku dítěte.

Prodej permanentek pro současné permanentkáře probíhá až do 6. července, současně si od 4. července budou moct při volné kapacitě pořídit sezonní vstupenku i majitelé EDENky. Pokud bude i po ukončení předprodeje volná kapacita, tak volný prodej permanentek startuje 7. července.

A na co se můžete v sektoru těšit? Všichni majitelé permanentek budou mít v pravé části vstupu č. 4 vyhrazený jeden turniket pro příchod na stadion, aby se vyhnuli frontám. V samotném sektoru pak na děti čekají v koridoru zábavné atrakce pro ukrácení času před začátkem zápasu nebo o přestávce. Mohou si vyzkoušet své dovednosti při kopu na bránu, vymalovat si slávistické omalovánky, malovat na tabuli, nechat si udělat slávistické tetování od našich hostesek anebo si nechat namalovat na obličej slávistické motivy. Slávistické hostesky případně děti i pohlídají, pokud rodič bude potřebovat na chvíli odejít. K dispozici bude i stolní fotbal a v 1. patře i nová herní místnost CZC Gaming Showroom.

V CZC Gaming Showroomu děti najdou tři herní počítače od našich partnerských společností CZC.cz a Samsung, který poskytl speciální prohnuté herní monitory Samsung Odyssey. Počítače jsou doplněny volantem a pedály Logitech a gamepady Microsoft Xbox Wireless controler. Děti si mohou zahrát například Forza Horizon 5, FIFA 22 nebo F1 2021 a mohou hrát i proti sobě. CZC Gaming Showroom je primárně určen pro děti od 10 do 16 let a je otevřen dvě hodiny před utkáním v případě pohárových zápasů, hodinu a půl před ostatními zápasy. Podívejte se na video, jak si v CZC Gaming Showroomu zahráli David Hovorka, Lukáš Provod a Daniel Samek.

V dětském sektoru jsme připravili i rozšířenou nabídku občerstvení. V nabídce bude hot dog s grilovaným párkem, hranolky, kuřecí nugety, popcorn, nanuky, čepovaná malinovka anebo brambůrky. Na vyžádání bude možné přelít pití do kelímku s víčkem, aby nedocházelo k jeho vylití.

V dětském sektoru platí stejně jako na celém stadionu zákaz kouření a je zde jeho nulová tolerance. Budeme rádi, když se budete v našem dětském sektoru cítit dobře a zpříjemní vám váš pobyt na stadionu!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články