Lukáš Červ přestupuje do Liberce | SK Slavia Praha
Více

Lukáš Červ přestupuje do Liberce

Po dvou hostováních v Jihlavě a Pardubicích odchází jednadvacetiletý záložník na sever Čech.

Lukáš Červ míří do Slovanu Liberec na přestup, Slavia má ale právo zpětného odkupu za předem určenou částku.

"Jedná se o stejný model jako u Denise Višinského. Hráči si díky přestupu získávají pevnou pozici hned od začátku a svými výkony si mohou říct o další zájem Slavie v budoucnu. Přejeme Lukášovi hodně štěstí," popsal přestup mladého záložníka Jiří Bílek.

Mladý záložník působil ve Slavii nejprve mezi lety 2009 až 2011, podruhé pak zamířil do červenobílých barev v roce 2017. Ve slávistickém dorostu slavil mistrovské tituly s celky U17 a U19, zahrál si také mládežnickou Ligu mistrů. Za A-tým Slavie nastoupil mládežnický reprezentant do jediného soutěžního utkání a získal také mistrovský titul v sezoně 2019/20.

Sezonu 2020/21 odehrál na hostování ve druholigové Jihlavě, za kterou vstřelil sedm branek. O rok později zamířil na rok do východočeských Pardubic, za které si připsal 22 ligových startů a dokázal se dvakrát gólově prosadit.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články