Mladíci prodloužili své profesionální smlouvy | SK Slavia Praha
Více

Mladíci prodloužili své profesionální smlouvy

Hned tři mladí hráči prodloužili v uplynulých týdnech své smlouvy se Slavií. V nadcházející sezoně budou sbírat zkušenosti ve druhé lize.

V uplynulých týdnech se Slavií prodloužili své profesionální smlouvy hned tři hráči.

Michal Hošek

Jednadvacetiletý mládežnický reprezentant, který obléká sešívaný dres od svých dvanácti let, ve Slavii okusil například mládežnickou ligu mistrů a nyní svou smlouvu se Slavií prodloužil. Uplynulou sezonu strávil na hostování ve Vlašimi, kde odehrál dvacet pět utkání. Michal, jakožto střední obránce, bude i nadále ve Vlašimi pokračovat na hostování.

Jonáš Kneifel

Dvacetiletý útočník Jonáš Kneifel, prodloužil svou smlouvu se Slavií. Do mládežnické akademie přišel ve svých patnácti letech a v roce 2019 nastoupil také do utkání v mládežnické lize mistrů. V uplynulé sezoně laboroval se zraněními, ale i přesto stihl na hostování ve Vlašimi odehrát šest utkání. Jonáš se od začátku přípravy připojil k slávistickému B-týmu.

František Matys

Devatenáctiletý obránce František Matys prodloužil svou smlouvu se Slavií. Sešívaný dres František obléká už od svých šesti let. Prošel si všemi mládežnickými kategoriemi. V sezoně 2019/2020 si s týmem U19 zahrál mládežnickou ligu mistrů. V uplynulé sezoně si připsal v Mol Cupu svůj debut za A-tým a v zimě pak zamířil na hostování do druholigového Vyškova. Za Vyškov stihl odehrát devět utkání a vstřelit jednu branku. Matys bude i nadále ve svém hostování ve Vyškově pokračovat.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články