Čtěte pozorně: Změny v registracích na www.slavia.cz | SK Slavia Praha
Více

Čtěte pozorně: Změny v registracích na www.slavia.cz

V poslední době bohužel často dochází k zneužívání uživatelských registrací. Registrace umožňují přispívat do diskuze, chatu, známkovat hráče či volit Hvězdu měsíce. Abychom do budoucna tomuto nešvaru, který obtěžuje slušné návštěvníky, zabránili, přistoupili jsme s okamžitou platností ke změnám. Více v článku.
Vážení návštěvníci serveru www.slavia.cz,

v poslední době bohužel často dochází k zneužívání uživatelských registrací. Registrace umožňují přispívat do diskuze, chatu, známkovat hráče či volit Hvězdu měsíce. Abychom do budoucna tomuto nešvaru, který obtěžuje slušné návštěvníky, zabránili, přistoupili jsme s okamžitou platností ke změnám v registraci nových uživatelů.

Nové podmínky (viz níže) se zpětně dotknou i starších registrací. Uvědomujeme si však, že tento krok může mnoha čtenářům využívání služeb www.slavia.cz znepříjemnit. Proto se nové podmínky začnou na starší registrace vztahovat až k 20. listopadu 2003.

Co se tedy stane? Ve čtvrtek 20. listopadu v 7:00 hodin proběhne kontrola všech dosavadních registrací. Na případnou opravu vámi zadaných údajů je tedy víc jak měsíc. Registrace, které nebudou k 20.11. splňovat níže uvedené podmínky, budou smazány. Zároveň rozešleme všem uživatelům nové heslo (na e-mailové adresy zadané při registraci). Toto heslo lze později kdykoliv změnit.

Věříme, že uvedené změny přijmete s pochopením. Naším cílem je zabránit jednoúčelovému vytváření desítek nicků jedním uživatelem, zahlcování diskuzních fór a manipulacím při hlasováních.

Budete-li mít jakýkoliv dotaz nebo narazíte-li po 20. listopadu na problém, napište našim programátorům.

Saša Kliment
redakce www.slavia.cz

Podmínky registrace:
Na jednu emailovou adresu je možné zaregistrovat jen jeden nick.
Nick nesmí mít méně než čtyři znaky.
Nick nesmí obsahovat diakritiku a mezery.
Nick se nesmí skládat jenom z čísel.
Heslo musí mít minimálně pět znaků.
Heslo nesmí být stejné jako nick.
Heslo nesmí obsahovat diakritiku a mezery.
Heslo se nesmí skládat pouze z čísel.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články