Josef Jinoch: Přivedeme adekvátní náhradu | SK Slavia Praha
Více

Josef Jinoch: Přivedeme adekvátní náhradu

Po letních odchodech Štěpána Vachouška a Rudolfa Skácela prodala Slavia na sklonku podzimu další dva hráče základní sestavy – Richarda Dostálka a Adama Petrouše. Na plánech klubu, tedy bojovat o špičku tabulky a uspět v Poháru UEFA, se však nic nemění. „Hledáme adekvátní náhradu,“ říká manažer A-mužstva Josef Jinoch...
Po letních odchodech Štěpána Vachouška a Rudolfa Skácela prodala Slavia na sklonku podzimu další dva hráče základní sestavy – Richarda Dostálka a Adama Petrouše. Na plánech klubu, tedy bojovat o špičku tabulky a uspět v Poháru UEFA, se však nic nemění. „Hledáme adekvátní náhradu,“ říká manažer A-mužstva Josef Jinoch.

Červenobílí mají v hledáčku šest až sedm fotbalistů. „Odešli reprezentanti, i když třeba širšího kádru. Naším cílem je tedy přivést také členy národního mužstva, a to jak seniorského, tak jednadvacítky. Byli bychom rádi, kdyby se nám podařilo uskutečnit čtyři příchody,“ upřesňuje Jinoch. „Kolik vydáme na nové akvizice? Jednáme s kluby, podle toho se bude částka odvíjet. Teď nemůžu říct, jestli to bude dvacet, třicet nebo sedmdesát miliónů. Jména vám neprozradím, konkurence nikdy nespí,“ dodává.

Zároveň Josef Jinoch připomíná, že v létě přišly do Slavie posily za dalších šedesát miliónů korun. „Martin Latka, Pavel Fořt, Martin Lukeš, Michal Otočka. Zaplatili jsme i za Adauta, který byl u nás předtím jen na hostování,“ vypočítává.

Vedle posil z české ligy se Slavia poohlédla i v zahraničí. V jednání je přestup levonohého záložníka Marca Tulia, který je v Praze na testech. „Chceme Brazilce získat, přijít by měl už v zimě,“ uzavírá Jinoch.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články