MS dvacítek: Česko remizovalo s Austrálií, zahrál si Milan Zachariáš | SK Slavia Praha
Více

MS dvacítek: Česko remizovalo s Austrálií, zahrál si Milan Zachariáš

V úvodním vystoupení na mistrovství světa dvacetiletých ve Spojených arabských emirátech remizovala Česká republika v Dubaji před pěti tisíci diváky s Austrálií 1:1. Celý zápas odehrál v obraně slávista Milan Zachariáš. V dalším utkání čeká Čechy v pondělí 1. prosince celek Brazílie. To už s týmem budou Martin Latka a Pavel Fořt, kteří za reprezentací odcestovali v pátek po odvetě s Levski Sofia.
V úvodním vystoupení na mistrovství světa dvacetiletých ve Spojených arabských emirátech remizovala Česká republika v Dubaji před pěti tisíci diváky s Austrálií 1:1. Celý zápas odehrál v obraně slávista Milan Zachariáš. V dalším utkání skupiny C čeká Čechy v pondělí 1. prosince celek Brazílie. To už s týmem budou Martin Latka a Pavel Fořt, kteří za reprezentací odcestovali v pátek po odvetě s Levski Sofia.

ČR - Austrálie 1:1 (1:0),
Branky: 24. Limberský - 49. McDonald
Sestava ČR: Grigar – Mil. Zachariáš, Knakal, R. Hubník, Šíma - Limberský (88. Broschinský), Sivok, Volešák - Petržela, Bednář (63. M. Hubník), Rilke (54. Besta)
Hráno 28.11. v Dubaji.

Aktuálně

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

O prvním startu po roční pauze, dojetí i plánech

18. 4. 2024
Lukáš Vorlický se po téměř roce vrátil na hřiště, v neděli zapsal první minuty v sešívaném dresu. Po remíze B-týmu s Karlovými Vary (1:1) se rozpovídal o své cestě zpátky, pocitu ze hry i svých plánech do budoucna.

Další články