Vladimír Leška se vrátil z Londýna | SK Slavia Praha
Více

Vladimír Leška se vrátil z Londýna

Generální ředitel Slavie Vladimír Leška přiletěl z Londýna, kde v úterý jednal se zástupci společnosti ENIC. „Byl jsem pověřen představenstvem klubu, abych navštívil majitele. Vyjasnili jsme si obchodní a sportovní strategii,“ uvedl.
Generální ředitel Slavie Vladimír Leška přiletěl z Londýna, kde v úterý jednal se zástupci společnosti ENIC. „Byl jsem pověřen představenstvem klubu, abych navštívil majitele. Vyjasnili jsme si obchodní a sportovní strategii,“ uvedl.

Jednání Vladimíra Lešky s výkonným ředitelem ENICu Danielem Levym a finančním ředitelem Matthew Collecottem přinesla následující výstupy:

1) ENIC nejedná o prodeji Slavie, neuzavřel v tomto směru žádné dohody ani nevyhledává zájemce o koupi klubu. „Prodej Slavie není ve strategii ENICu. Píše se o něm v Praze, nikoliv v Londýně,“ poznamenal Leška.

2) ENIC je připraven nadále finančně podporovat klub a investice do mladých perspektivních hráčů. Zároveň si uvědomuje, že je potřeba zajistit kvalitní náhradu za odcházející fotbalisty. Při jednáních o příchodech se investice budou stejně jako v minulosti hodnotit případ od případu. Majitel očekává, že hráči a realizační tým maximálně využijí podmínek, které mají k dispozici, k dosažení sportovního úspěchu.

3) Investice do přípravy výstavby stadiónu přinášejí efekt a vracejí se v podobě dokončení projektové přípravy a odstartování první etapy výstavby - přípravných prací, které budou zahájeny v polovině prosince tohoto roku. ENIC je připraven nést svůj díl zodpovědnosti za financování stadiónu.

4) Personální záležitosti včetně složení realizačního týmu jsou plně v kompetenci představenstva akciové společnosti. Představenstvo se k otázce dalšího angažmá Miroslava Beránka vrátí po jeho návratu z Londýna příští úterý.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články