Po šokující prohře s Kanadou končí dvacítka na mistrovství světa | SK Slavia Praha
Více

Po šokující prohře s Kanadou končí dvacítka na mistrovství světa

Rozhodující utkání mistrovství světa dvacetiletých ve Spojených arabských emirátech mladí reprezentanti vůbec nezvládli. V Dubaji prohráli s Kanadou 0:1, skončili se dvěma body na posledním místě ve skupině a balí kufry. Do zápasu zasáhli v základní sestavě všichni tři nominovaní slávisté...
Rozhodující utkání mistrovství světa dvacetiletých ve Spojených arabských emirátech mladí reprezentanti vůbec nezvládli. V Dubaji prohráli s Kanadou 0:1, skončili se dvěma body na čtvrtém místě ve skupině a balí kufry.

Češi hráli poslední půlhodinu bez obránce Knakala, který byl vyloučen po druhé žluté kartě. O porážce výběru Pavla Vrby rozhodl deset minut před koncem Hume. Do zápasu zasáhli v základní sestavě všichni tři nominovaní slávisté – obránce Milan Zachariáš, útočník Pavel Fořt i záložník Martin Latka, který byl však o poločase střídán.

Nešťastným hrdinou duelu se stal Pavel Fořt. Ve druhém poločase, kdy se Česko zlepšilo a vypracovalo si několik šancí, neproměnil za stavu 0:0 pokutový kop.

Česko – Kanada 0:1 (0:0)
Branka: 80. Hume
Česko: Grigar - Zachariáš (83. M. Hubník), Knakal, R. Hubník, Šíma - Volešák, Latka (46. Procházka), Sivok, Limberský - Fořt, Petržela (66. Rilke)
ŽK: Knakal, Sivok – Chin
ČK: 63. Knakal
Diváků: 5500

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články