Jozsi György zaujal | SK Slavia Praha
Více

Jozsi György zaujal

Poločas v utkání s Xaverovem a devadesát minut proti Žilině absoloval ve slávistickém dresu dvacetiletý záložník Jozsi György, jenž je v klubu na testech z maďarského Zalaegerszegu. Levonohý fotbalista si na zkoušce nevede špatně, v sobotu vstřelil druholigovému soupeři z Horních Počernic vítězný gól Slavie a i několik dalších jeho akcí si vysloužilo potlesk publika.
Poločas v utkání s Xaverovem a devadesát minut proti Žilině absoloval ve slávistickém dresu dvacetiletý záložník Jozsi György, jenž je v klubu na testech z maďarského Zalaegerszegu. Levonohý fotbalista si na zkoušce nevede špatně, v sobotu vstřelil druholigovému soupeři z Horních Počernic vítězný gól Slavie a i několik dalších jeho akcí si vysloužilo potlesk publika. Proti slovenskému týmu si pak zahrál ve středové řadě i obraně.

„Dojmy jsou zatím pozitivní. Má skvělou kopací techniku. Hraje od brány k bráně, je schopný útočit i bránit,“ oceňuje slávistický trenér Josef Csaplár. „Budeme o něm ještě mluvit s manažerem Jinochem, momentálně jsme ve fázi vyhodnocování poznatků a informací, poté se teprve rozhodneme,“ pokračuje kouč.

A co samotný György? Zatím bydlí v hotelu Slavia v Edenu. „Ve Slavii se mi líbí, rád bych tady zůstal,“ říká v angličtině nesměle držitel maďarského titulu. V nejvyšší soutěži nasbíral třiadvacet ligových startů, ve kterých se pětkrát zapsal mezi střelce. Za národní výběry své země do dvaceti a jedenadvaceti let nastoupil jednatřicetkrát a dal osm branek. O tom, zda bude Slavia i nadále usilovat o jeho služby, se rozhodne v nejbližší době.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články