V Turecku absolvuje Slavia mezinárodní turnaj | SK Slavia Praha
Více

V Turecku absolvuje Slavia mezinárodní turnaj

Už tento čtvrtek odlétá Slavia na devítidenní soustředění do turecké Antalye. Při svém pobytu na jihu Evropy nastoupí na mezinárodním turnaji Arcadia Belek Cup. Ve dvou skupinách nastoupí šest celků. Červenobílí ve skupině A sehrají dva zápasy...
Už tento čtvrtek odlétá Slavia na devítidenní soustředění do turecké Antalye. Při svém pobytu na jihu Evropy nastoupí na mezinárodním turnaji Arcadia Belek Cup. Ve dvou skupinách nastoupí šest celků. Červenobílí ve skupině A sehrají dva zápasy.

V pondělí 2. února se slávisté střetnou s rumunským mistrem Rapid Bukurešť, se kterým minulý rok právě v Turecku remizovali 2:2. O dva dny později pak svěřenci Josefa Csaplára změří síly s jihokorejským SK Bucheon.

Jestliže Slavia skončí první, zahraje si finále. To je v plánu v pátek 6. února. V případě, že obsadíme druhou příčku, čeká nás ve čtvrtek semifinále. O páté místo se nehraje, týmy na třetí pozici na turnaji končí.

Ve skupině B startují OFK Bělehrad (Srbsko a Černá Hora), Sturm Graz (Rakousko) a Groclin Grodzisk (Polsko), kde hostuje slávista Lumír Sedláček.

Rozpis přípravných zápasů je zde.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články