Slavia reaguje na výroky Karla Poborského | SK Slavia Praha
Více

Slavia reaguje na výroky Karla Poborského

Slavia se ohrazuje proti některým výrokům hráče Karla Poborského v pátečním Magazínu deníku Sport. „Respektujeme Karla jako vynikajícího fotbalistu, ale při svých mediálních výstupech by nás mohl vynechat, nestalo se to poprvé. Nebo by si měl alespoň opatřit přesnější informace,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Alexandr Kliment...
Slavia se ohrazuje proti některým výrokům hráče Karla Poborského v pátečním Magazínu deníku Sport. „Respektujeme Karla jako vynikajícího fotbalistu, ale při svých mediálních výstupech by nás mohl vynechat, nestalo se to poprvé. Nebo by si měl alespoň opatřit přesnější informace,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Alexandr Kliment.

Poborského výroky na adresu Slavie nepovažuje klub za vhodné. „Poborský se nevyjadřuje o svém bývalém klubu lichotivě. Překvapuje nás to, vždyť odsud začala jeho cesta za vysněnými zahraničními angažmá,“ dodal Kliment. „Karel je z nějakého důvodu Slavií frustrován. Proč, to nevíme. Doporučujeme mu tedy, aby svou pozornost upřel jinam,“ uzavřel Kliment.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články