Slávisté U11 vezou bronzové medaile z mezinárodního turnaje v polském Krakově. Sešívaní za sebou nechali v konečném pořadí týmy jako Inter Milán, Everton FC nebo domácí Wislu Krakov. 

"> MLÁDEŽ: Slavia U11 třetí na turnaji v Krakově | SK Slavia Praha
Více

MLÁDEŽ: Slavia U11 třetí na turnaji v Krakově

<p> <span style="color: rgb(77, 77, 77); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 13px; text-align: left; ">Sl&aacute;vist&eacute; U11 vezou bronzov&eacute; medaile z&nbsp;mezin&aacute;rodn&iacute;ho turnaje v&nbsp;polsk&eacute;m Krakově. Se&scaron;&iacute;van&iacute; za sebou nechali v&nbsp;konečn&eacute;m pořad&iacute; t&yacute;my jako Inter Mil&aacute;n, Everton FC nebo dom&aacute;c&iacute; Wislu Krakov.&nbsp;</span></p>

KRAKOV/PRAHA – Slávisté U11 vezou bronzové medaile z mezinárodního turnaje v polském Krakově. Sešívaní za sebou nechali v konečném pořadí týmy jako Inter Milán, Everton FC nebo domácí Wislu Krakov. Na finále nedosáhli jen kvůli smolné prohře v semifinále s Juventusem Turín, které rozhodla jediná branka.

 

V souboji o třetí příčku pak Slavia porazila 1:0 holandský Wilem II Tilburg. Tomáš Vlček se stal nejlepším střelcem turnaje, Matěj Vít byl nominován do all-star výběru turnaje.

 

Slávisté se zároveň mohli být přítomni tréninkům reprezentačních družstev Nizozemska a Itálie před EUREM 2012.

 

„Jinak výborný turnaj se skvělou organizací a výbornými týmy. V turnaji se nám dařilo, třetí jsme skončili jen kvůli naší neschopnosti vstřelit branku v semifinále s Juventusem, který jsme nepustili za půlku. Měli jen jednu standardku a tu proměnili. Po prvním dnu jsme věřili, že turnaj vyhrajeme. Škoda. Oba finalisty jsme porazili,“ hodnotil vystoupení Slavie na turnaji trenér Jiří Petrovič.

 

Skupina:

Jagiellonia Bialystok - SKS 0:4 (Vlček 3,Zeronik)
Willem II Tilburg - SKS 1:2 (Vlček, Kubiš)
Legia Warsawa - SKS 1:2 (Vlček, Kubiš)
Wisla Krakow - SKS 0:4 (Martinec, Vlček, Brojo)
Juventus Turin - SKS 0:2 (Brojo, Stárek)
 

Čtvrtfinále:

Arka Gdynia - SKS 1:2 (Martinec, Vlček) 

Semifinále:

Juventus - SKS 1:0
 

O 3.místo:

Willem II - SKS 0:1 (Vlček)



Konečné pořadí


1.LEGIA WARSZAWA
2.JUVENTUS TURIN
3.SLAVIA PRAHA
4.WILLEM II TILBURG
5.INTER MILAN
6.AKADEMIA PILKARSKA 21
7.ARKA GDYNIA
8.EVERTON FC
9.JAGIELLONIA BIAŁYSTOK
10.RUCH CHORZÓW

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články