Výsledkový servis dorostu | SK Slavia Praha
Více

Výsledkový servis dorostu

SK Hradec Králové - Slavia „A“ dor. 2:3 (0:2), ČPP liga SD,středa 4.5.2004
Branky Slavie: 2 Dubský T., Vilhelm
Sestava Slavie: Michal Toma – Tomáš Vincenc, Jiří Studík, Štěpán Böhm, Daniel Vilhelm (47. Josef Marc) – Martin Kubec (70. Danilo Da Silva), Pavel Eliáš, Michal Vávra (75.Karel Zelinka), Jan Bauer – Tomáš Dubský, Robin Dejmek

Slavia „B“ dor. – Mladá Boleslav „B“ 0:1 (0:1),ČLSD, neděle 2.5.2004
Sestava Slavie: Michal Toma – Petr Tlustý, Michal Vávra, Vojtěch Marek (83. Ondřej Barvínek), Roman Švamberg – Lukáš Kindel, Tomáš Proskočil (55. Josef Komárek), Michal Kočí (67. Bohdan Subota), Michal Held – Karel Zelinka, Tomáš Brtna (73. Tomáš Marc)

Zápas nám nevyšel výsledkově ani herně. Byli jsme málo uvolnění a nedali do hry dost srdce a bojovnosti. To byl důvod, proč nás papírově slabší Boleslav porazila. Gól jsme inkasovali ve 42. minutě po zaváhání dvou obránců. Šancí na vyrovnání jsme sice měli dost, ale trápila nás střelecká smůla. Musíme se poučit a hledět k dalším zápasům.

SK Hradec Králové – Slavia „C“ dor. 1:2 (1:2),ČPP liga MD,středa 4.5.04
Branky Slavie: Kroupa, Hausner
Sestava Slavie: Marek Boháč – Miroslav Pecka, Adam Rožánek, Radek Dejmek, Martin Hladík – Zdeněk Zahálka (50. Bořek Dočkal), Jakub Vagrčka (39. Marcel Gecov), Jiří Valenta (70. Ondřej Vrzal), Tomáš Jablonský – Pavel Kroupa, Jiří Hausner (58. Lukáš Dvořák)
Nejlepší hráči: Boháč, Dejmek, Hausner, Kroupa

V utkání proti bojovnému soupeři jsme dokázali obrátit vývoj. Hradec se ujal vedení ve 17. minutě zápasu. Protivník se uvolnil přes našeho obránce a otevřel skóre. Vyrovnali jsme hned po rozehrání. Pecka našel Kroupu, který prudkou střelou z voleje k tyči srovnal. Ve 31. jsme rozhodli o vítězství. Hausher vyvezl míč z hloubi pole a středem obešel čtyři obránce i padajícího gólmana. Řadu příležitostí jsme navíc neproměnili. Valenta, Gecov, Jablonský a Vrzal neproměnili sólo na brankáře. Střely Valenty a Doška šly těsně vedle. Soupeř hrozil dlouhými centry za obranu a pokoušel se o brejky. Také ve druhé půli jsme měli převahu, ale nedokázali ji gólově vyjádřit.

Slavia „D“ dor. – Mladá Boleslav „D“ 4:0 (2:0), ČLMD, neděle 2.5.2004
Branky Slavie: Kroupa, Dočkal, Petrovič, Kobler
Sestava Slavie: Martin Šteiner – Jan Sirový, Lukáš Brhlík, Petr Kobler, Adam Komárek – Bořek Dočkal, David Sobíšek, Marcel Gecov (41. Michal Uhlíř), Jan Kovařík (55. Michal Zukal) – Jiří Petrovič, Pavel Kroupa (41. Lukáš Stuchl)

Vedení jsme se ujali již ve 2. minutě. Petrovič hlavou prodloužil míč do běhu na Kropu, který nabídnutou šanci využil. Druhý gól byl podobný. Petrovič ale tentokrát prodloužil míč na Dočkala, ani ten se střelecky nemýlil. Po přestávce jsme vítězství pojistili. Branky dali Petrovič a Krobler. Hosté se do vyložené šance nedostali. Zvítězili jsme zcela zaslouženě.

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články