Slávisté se chtějí rozloučit s domácím publikem vítězstvím | SK Slavia Praha
Více

Slávisté se chtějí rozloučit s domácím publikem vítězstvím

Do střetnutí proti Liberci jdou slávisté s jasným cílem. „Uděláme všechno pro to, abychom zvítězili,“ prohlašuje jednoznačně kapitán Radek Bejbl. „Samozřejmě budeme hrát hlavně za Vencu, chceme mu dodat sílu v jeho boji,“ říká Bejbl. Sobotní zápas bude pro Slavii posledním domácím duelem v této sezóně. „Uvědomujeme si to. Přejeme si rozloučit se nejen vítězstvím, ale také dobrou hrou,“ podotýká jednatřicetiletý fotbalista...
Do střetnutí proti Liberci jdou slávisté s jasným cílem. „Uděláme všechno pro to, abychom zvítězili,“ prohlašuje jednoznačně kapitán Radek Bejbl. „Samozřejmě budeme hrát hlavně za Vencu, chceme mu dodat sílu v jeho boji,“ říká Bejbl. Sobotní zápas bude pro Slavii posledním domácím duelem v této sezóně. „Uvědomujeme si to. Přejeme si rozloučit se nejen vítězstvím, ale také dobrou hrou,“ podotýká jednatřicetiletý fotbalista.

Na co si budeme muset dát pozor? „Liberec má zkušené mužstvo. Nesmíme ztrácet míče, protože soupeř bude čekat na protiútoky,“ poznamenává Bejbl, který nezapomíná ani na ofenzivu. „V útočné činnosti se musíme co nejvíc prosadit,“ dodává.

V sobotu budeme postrádat nemocného Václava Kolouška a dlouhodobě zraněného Pavla Fořta (koleno). Připraven nebude ani Patrik Gedeon, který po zimní operaci kolena nabírá sílu a pomalu se vrací do přípravy s A-týmem. Na tréninku byl přítomen také Brazilský útočník Adauto, jenž po operačním zákroku vrátil ze své vlasti. „Jsme rádi, že je tady. Ještě ale není stoprocentně připraven, zatím ho budeme šetřit,“ vysvětlil trenér Josef Csaplár.

Zápas se hraje v sobotu od 14:25. Utkání nebude přenášet žádná televizní stanice, netradiční čas výkopu si stejně jako v předchozích letech vyžádala kvůli regulérnosti ligy řídící komise ČMFS. Pokud se nemůžete na Strahov dostavit osobně, www.slavia.cz vám nabízí tradiční on-line reportáž.

Foto: Martin Malý

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články