Patrik Gedeon už trénuje s mužstvem! | SK Slavia Praha
Více

Patrik Gedeon už trénuje s mužstvem!

Období plné zdravotních komplikací má za sebou osmadvacetiletý záložník Patrik Gedeon. Zranění jedné z našich nejvýraznějších opor se táhlo od loňského podzimu. Až v těchto dnech se středopolař zapojil do plného tréninku s týmem. „Cítím se dobře, koleno drží. Jsem hrozně rád, předtím jsem se připravoval individuálně a bylo to stereotypní. Pořád jsem jen chodil do posilovny a běhal,“ říká Gedeon...
Období plné zdravotních komplikací má za sebou osmadvacetiletý záložník Patrik Gedeon. Zranění jedné z našich nejvýraznějších opor se táhlo od loňského podzimu. Až v těchto dnech se středopolař zapojil do plného tréninku s týmem. „Cítím se dobře, koleno drží. Jsem hrozně rád, předtím jsem se připravoval individuálně a bylo to stereotypní. Pořád jsem jen chodil do posilovny a běhal,“ říká Gedeon.

„Nejvíc jsem se těšil na kluky, balón a hru na dvě brány. Zkrátka, konečně si můžu zahrát fotbal,“ pochvaluje si defenzivní štít. „Cítím se dobře. Samozřejmě si stále dávám trochu pozor. Zatím jsem však nic nevynechal,“ poznamenává záložník. Gedeon přiznává, že ho dlouhá pauza trochu oslabila. „Výpadek je znát hlavně v rychlosti a při práci s míčem. Je ale jen otázkou času, kdy se do toho dostanu,“ bojovně prohlašuje samotný hráč.

Do konce ligového ročníku zbývá sehrát už jen jediné střetnutí. Poté se všichni hráči rozprchnou na dovolenou. Gedeon však má jiné plány. „Vyberu si jen deset dní volna. Musím totiž ještě posílit sval a dohnat spoluhráče. Možná se na chvíli připojím k béčku, které sezónu končí až ve druhé polovině června,“ přemýšlí slávistický srdcař.

A jak je na tom druhý z dlouhodobých marodů Slavie Pavel Fořt? „Minulý týden se vrátil se z Německa, kde byl na rehabilitaci. Vypadá dobře, příští týden by mohl začít běhat,“ vysvětlil asistent Martin Hřídel. „Ani moc nepřibral,“ usmál se kouč. „Snad se stihne zapojit do letní přípravy, i když to možná nebude hned od jejího začátku,“ uzavřel Hřídel.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články