Slávistky čeká finále proti Spartě! | SK Slavia Praha
Více

Slávistky čeká finále proti Spartě!

Finále play-off ženské fotbalové ligy se blíží. Slávistické fotbalistky, obhájkyně titulu, se stejně jako v předchozím roce střetnou s týmem Sparty. První utkání sehrajeme na domácí půdě na hřišti Actherm Vršovice, zápas začíná v sobotu od 17:00...
Finále play-off ženské fotbalové ligy se blíží. Slávistické fotbalistky, obhájkyně titulu, se stejně jako v předchozím roce střetnou s týmem Sparty. První utkání sehrajeme na domácí půdě na hřišti Actherm Vršovice, zápas začíná v sobotu od 17:00.

Cíl slávistek pro finále je jasný: „Tentokrát chceme získat titul na hřišti a potvrdit, že jsme si ho loni zasloužily,“ připomíná Dana Jeřábková minulou sezónu, kdy se o definitivním prvenství rozhodovalo až u zeleného stolu. „Na Spartu umíme, dokázaly jsme to v posledním mistrovském utkání, kdy jsem na soupeřově hřišti remizovaly 2:2 a byly kousek od výhry,“ říká Evženie Zubková.

Fotbalistky vědí, že o výsledku můžou rozhodovat maličkosti. „Musíme proměňovat šance. Každá nevyužitá může mrzet,“ poznamenává Zubková. „Známe kvalitu Sparty, přesto se nemáme čeho bát. Důležitá bude forma obrany, soupeřky tam mají slabiny a těch chceme využít,“ pokračuje zkušená hráčka. „Když budeme pořádně bojovat, tak uspějeme,“ dodává Gábina Chlumecká, která zve na důležitý zápas všechny příznivce Slavie. „Přijďte fandit a pomožte nám k vítězství,“ vzkazuje Chlumecká.

Mapu ke stadionu zobrazíte kliknutím zde.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články