Klikněte zde. "> V Magazínu nový příspěvek – Legenda jménem Johny Madden | SK Slavia Praha
Více

V Magazínu nový příspěvek – Legenda jménem Johny Madden

Nakoukněte do Magazínu. Najdete zde nový článek, tentokrát věnovaný Johny Maddenovi, legendárnímu trenéru Slavie. Příspěvek je pojat netradičně, autorem je totiž skotský fanoušek píšící pro oficiální bulletin Celtiku Glasgow, kde Madden také působil. <a href="javascript:magazinWindow('magazin/003/clanek10.asp','MAGAZIN')">Klikněte <b>zde</b>. </a>
Nakoukněte do Magazínu. Najdete zde nový článek, tentokrát věnovaný Johny Maddenovi, legendárnímu trenéru Slavie. Příspěvek je pojat netradičně, autorem je totiž skotský fanoušek píšící pro oficiální bulletin Celtiku Glasgow, kde Madden také působil. Klikněte zde.

Za překlad děkujeme Ondřeji Zlámalovi.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články