Konečná umístění dorosteneckých mužstev | SK Slavia Praha
Více

Konečná umístění dorosteneckých mužstev

Slavia „A“ dor. – AC Sparta Praha 0:0, ČPP liga SD, sobota 19.6.2004
Sestava Slavie: Jakub Diviš – Jiří Studík, Michal Vávra, Štěpán Böhm, Michal Šmíd – Martin Kubec (72. Danilo Da Silva), Tomáš Dubský, Jan Bauer, Robin Dejmek – Jaroslav Strelka (75. Marek Borovský), Josef Marc
Slavia skončila na 6. příčce.

FK Teplice -Slavia „B“ dor. 2:2 (0:1), ČLSD, sobota 19.6.2004
Branky Slavie: 2 Prikner
Sestava Slavie: Martin Šteiner – Lukáš Kindel, Petr Tlustý, Vojtěch Marek, Roman Švamberg – Josef Komárek (93. Josef Dvořák), Tomáš Proskočil, Michal Kočí (84. Jindřich Pavlů), Michal Held – Martin Prikner (90. Radek Šulc), Tomáš Brtna (73. Bohdan Subota)
Nejlepší hráči: Prikner, Held
Slavia skončila na 4. příčce.

V posledním zápase sezóny se Slavia chtěla rozloučit dobrou hrou i výsledkem. Od úvodních minut jsme soupeře jasně přehrávali a po řadě šancí jsme vstřelili gól. Ve 35. minutě rozehrál standardní situace Kočí, v pokutovém území míč výborně prodloužil Proskočil a Prikner prostřelil gólmana.
Po přestávce jsme zaváhali v obraně a soupeř nás potrestal vyrovnávací brankou. Opět jsme přešli do velkého tlaku, ze kterého jsme v 80. vytěžili branku. Na levé straně šestnáctky se uvolnil Held, nacentroval před branku, kde se hlavou podruhé prosadil Prikner. Vedení jsme však neudrželi a v šesté minutě nastaveného času inkasovali vyrovnávací gól.

Slavia „C“ dor. – AC Sparta Praha 2:0 (1:0), ČPP liga MD, sobota 19.6.04
Branky Slavie: Jablonský, Gecov
Sestava Slavie: Michal Puš – Adam Rožánek, Petr Kobler, Radek Dejmek, Tomáš Marc – Martin Hladík (41. Jaroslav Starý), Jakub Vagrčka (78. Bořek Dočkal), Marcel Gecov, Tomáš Jablonský – Karel Zelinka (77. Lukáš Dvořák), Ondřej Vrzal (68. Pavel Kroupa)
Nejlepší hráči: všichni hráči, kteří dokázali, že Slavia je první!
Slavia skončila na 1. příčce.

Sezónu 2003 / 2004 zakončilo derby se Spartou, které jsme zaslouženě vyhráli a získali titul přeborníka České republiky mladšího dorostu.

V prvním poločase byla hra vyrovnaná, soupeř se k ohrožení naší branky dostával pouze díky rohovým kopům. My jsme nejdříve dvě příležitosti nevyužili, ale ve 37. minutě jsme se prosadili. Gecov pronikl po levé straně hřiště a nacentroval na přední tyč. Tam si naběhl Jablonský a hlavou otevřel skóre.
Gólovou pojistku jsme přidali krátce po přestávce. Starý skluzem přihrál do středu šestnáctky Gecovovi, který placírkou uzavřel na konečných 2:0.

„Za celou sezónu jsme dokázali vyhrát jednadvacet utkání, šestkrát remizovali a třikrát prohráli. Vstřelili jsme 70 a obdrželi 25 branek. Děkuji všem hráčům za jejich přístup a přeji všem hodně úspěchů v dalším fotbalovém životě. Řekl jsem klukům, ať si tenhle moment zapamatují – jsou první,“ uvedl trenér Anton Mišovec.

FK Teplice – Slavia „D“ dor. 1:0 (0:0), ČLMD, sobota 19.6.2004
Sestava Slavie: Petr Klejna – Michal Uhlíř, Lukáš Brhlík, Tomáš Necid (41.Jan Vošahlík), Jan Sirový – Lukáš vácha, David Sobíšek, Tomáš Pekhardt (41. Michal Zukal), Jan Kovařík (41. Radek Šulc) – Jiří Petrovič, Tomáš Mašanský
Slavia skončila na 2. příčce.

Po vyrovnaném první poločase jsme po přestávce neproměnili šest šancí a soupeř nás za to v závěru střetnutí ze standardní situace potrestal.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články