Slávisté jsou v plném tréninku | SK Slavia Praha
Více

Slávisté jsou v plném tréninku

Tři dny tvrdé přípravy mají za sebou fotbalisté Slavie. „Zatím se věnujeme hlavně kondici a testování jednotlivých hráčů,“ říká trenér Josef Csaplár. Slávisté běhají v oboře Hvězda, posilují, hrají squash a tenis, chodí plavat. „Snažíme se tréninky co nejvíce zpestřit. Vymýšlíme spoustu různých cvičení. Volíme princip vysokého individualismu,“ zdůrazňuje kouč...
Tři dny tvrdé přípravy mají za sebou fotbalisté Slavie. „Zatím se věnujeme hlavně kondici a testování jednotlivých hráčů,“ říká trenér Josef Csaplár. Slávisté běhají v oboře Hvězda, posilují, hrají squash a tenis, chodí plavat. „Snažíme se tréninky co nejvíce zpestřit. Vymýšlíme spoustu různých cvičení. Volíme princip vysokého individualismu,“ zdůrazňuje kouč.

S přístupem hráčů je trenér spokojen. „Někdo se dostane do formy dřív, někomu to trvá déle. Ale všichni chtějí pracovat, v tom není problém,“ podotýká Csaplár, jenž si také pochvaluje tréninkové podmínky na Strahově. „Jsou super, vyhovují fotbalistům i realizačnímu týmu,“ vysvětluje.

Jak si vedou fotbalisté po zranění? „Patrik Gedeon s Adautem jedou naplno. U Pavla Fořta to ještě bude chvíli trvat. Trénuje individuálně. Co nemůže dělat kvalitou, nahrazuje kvantitou,“ přibližuje situaci Csaplár.

Již v sobotu čeká slávisty první přípravný zápas proti Pardubicím, duel se hraje v Kožlí od 17:30. „V první řadě je to oslava pro zdejší občany a zpestření pro hráče. Samozřejmě je možné, že nás některý z mladších fotbalistů příjemně překvapí,“ poznamenává kouč. Do utkání zbývají ještě dva dny. „Závěr týdne bude herní, dáme do toho i trochu taktiky,“ uzavírá Csaplár.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články