Po víkendu soustředění v Nymburce, odjede „předligový“ kádr | SK Slavia Praha
Více

Po víkendu soustředění v Nymburce, odjede „předligový“ kádr

Slávisté vstupují do další fáze letní přípravy. Po sobotním utkání s polským Górnikem Zabrze, klubem, který vede český kouč Werner Lička, odcestují v pondělí na týdenní soustředění do sportovního střediska v Nymburce...
Slávisté vstupují do další fáze letní přípravy. Po sobotním utkání s polským Górnikem Zabrze, klubem, který vede český kouč Werner Lička, odcestují v pondělí na týdenní soustředění do sportovního střediska v Nymburce.

Podle slov manažera A-týmu Josefa Jinocha se na cestu vydá již zúžený kádr, který by se měl blížit tomu ligovému. „Odjedou hráči, se kterými počítáme do mistrovské sezóny,“ upřesnil Jinoch.

Zároveň se řeší odchody některých fotbalistů širšího kádru, především do druholigových celků. Na Kladně již trénují záložníci Filip Herda a Lukáš Kreuz, jejich hostování by se mělo dotáhnout v příštím týdnu. Na zkušenou by mohli odejít i Tomáš Hašler (Kladno, Bohemians, Ústí n.L.) a Milan Zachariáš (V. Žižkov).

Stále ještě není rozhodnuto o osudu středopolaře György Józsiho, jenž na jaře ve Slavii hostoval ze Zalaegerszegu. Kluby spolu stále jednají o jeho dalším působení. V nejbližší době pak proběhne schůzka se záložníkem Martinem Zbončákem, jehož angažmá v Dynamu Moskva je nejisté.

Rozhovor s trenérem Josefem Csaplárem zobrazíte kliknutím zde.



Foto na úvodní straně: mihaal

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články