Slavia uzavřela novou smlouvu se společností Adidas | SK Slavia Praha
Více

Slavia uzavřela novou smlouvu se společností Adidas

V minulých dnech Slavia úspěšně uzavřela jednání se společností Adidas, prestižním výrobcem sportovního vybavení. Nový kontrakt byl podepsán na dva roky. „Podmínky smlouvy jsou špičkové. Spolupráce si velmi vážíme,“ řekl generální ředitel klubu Vladimír Leška...
V minulých dnech Slavia úspěšně uzavřela jednání se společností Adidas, prestižním výrobcem sportovního vybavení. Nový kontrakt byl podepsán na dva roky. „Podmínky smlouvy jsou špičkové. Spolupráce si velmi vážíme,“ řekl generální ředitel klubu Vladimír Leška.

Slavia a Adidas k sobě patří již přes deset let, první smlouva byla uzavřena v roce 1994. „Adidas ve světě fotbalu znamená prvotřídní kvalitu. Jsme rádi, že jsme se zařadili po bok prominentních smluvních partnerů Adidasu jako Schalke 04, Ajax, Olympique Marseille či AC Milán,“ uvedl marketingový ředitel Slavie Jiří Vrba.

Obě strany připojily své podpisy pod nový kontrakt nedlouho před začátkem nové sezóny. „Je to dáno také tím, že náš partner chtěl mít jistotu, že investuje do správného klubu i v souvislosti s korupčními aférami, které hýbou českou kopanou,“ vysvětlil Vrba.

Se startem ročníku 2004-2005 přichystal Adidas několik novinek. Mužstvo bude například trénovat a hrát svá domácí utkání se známým balónem Roteiro, oficiálním míčem nedávno skončeného mistrovství Evropy. Obměnou prošly i dresy. „Na předsezónní tiskové konferenci představíme nový design tradičního slávistického dresu. Fanoušci se mohou těšit i na nezvyklé zbarvení dresu pro venkovní zápasy,“ prozradil Jiří Vrba.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články